Buzz

Πόσο σύντομος είναι ο δρόμος των ταινιών της Disney για πρεμιέρα κατευθείαν στο Disney+;

στα 10

Μετά και την ανακοίνωση πως το «Artemis Fowl» θα κάνει την πρεμιέρα του κατευθείαν στο Disney+, ο Μπομπ Αϊγκερ έδωσε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το μέλλον επερχόμενων ταινιών του στούντιο.

Πόσο σύντομος είναι ο δρόμος των ταινιών της Disney για πρεμιέρα κατευθείαν στο Disney+;

Την προηγούμενη εβδομάδα η Disney ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες για μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της μετά από την αναβολή τους στις αίθουσες λόγω της υγεινομικής κρίσης του Covid-19. Πέρα από τις νέες κινηματογραφικές ημερομηνίες ταινιών όπως «Μουλάν» και «Black Widow», αυτό που έκανε ίσως τη μεγαλύτερη εντύπωση σε όλους είναι το πως η ταινία «Artemis Fowl» του Κένεθ Μπράνα δεν θα βγει τελικά στις αίθουσες αλλά θα κάνει την πρεμιέρα της κατευθείαν στο Disney+.

Αυτό σημαίνει πως και άλλα blockbuster του στούντιο δεν θα βγουν στις αίθουσες αλλά θα κυκλοφορήσουν κατευθείαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Dinsey; Σύμφωνα με τον Μπομπ Αϊγκερ κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται αλλά μην περιμένουμε να γίνει κάτι ανάλογο και σε μεγάλες και αρκετά σημαντικές ταινίες της Disney.

Διαβάστε ακόμα: Τα «Top Gun: Maverick» και «Ενα Ησυχο Μέρος 2» έχουν νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας

bob Ο Μπομπ Αϊγκερ στη Disneyland στη Σαγκάη, το 2017

Ο Αϊγκερ, ο οποίος μπορεί να μην είναι πλέον πρόεδρος της Disney αλλά σίγουρα παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια της, είπε πως «υπάρχουν μερικές [ταινίες] τις οποίες αποφασίσαμε να βάλουμε στο Disney+. Ηδη ανακοινώσαμε μια, το “Artemis Fowl”, η οποία κανονικά θα έβγαινε στις αίθουσες. Αλλες πάλι απλά έχουν πάρει αναβολή. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τις μεταφέραμε στο Disney+ αρκετά νωρίτερα από ότι αναμένονταν. Το “Frozen 2” είναι μια από αυτές αλλά το “Onward” είναι το καλύτερο παράδειγμα. Παιζόταν ήδη στις αίθουσες όταν έγινε όλο αυτό. Το βάλαμε σε μια περίοδο pay-per-view για κάποιες εβδομάδες έτσι ώστε ο κόσμος να το αγοράσει. Μετά το μεταφέραμε στο Disney+. Οσο αφορά για άλλες ταινίες κάποιες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του “Artemis Fowl” οι οποίες θα βγουν κατευθείαν στο Disney+, αλλά για τις μεγάλες και αρκετά σημαντικές ταινίες της Disney, απλά θα περιμένουμε να τις βάλουμε σε άλλες ημερομηνίες. Κάποιες ήδη έχουν ανακοινωθεί.»

Για την ώρα ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο μιας και η Disney, κι εμείς, ευχόμαστε πως το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα με την πρώτη μεγάλη ταινία του στούντιο για φέτος, τη «Μουλάν», να ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Ιουλίου.

Δείτε εδώ το τρείλερ του «Artemis Fowl»: