Buzz

H Warner ετοιμάζει ταινία με τον πρώτο μαύρο Superman

στα 10

Σε παραγωγή του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και σε σενάριο του Τα-Νεχίσι Κόουτς, η ταινία θα είναι ένα κανονικό reboot του χαρακτήρα.

H Warner ετοιμάζει ταινία με τον πρώτο μαύρο Superman

Μπορεί το SnyderVerse να αποτελεί παρελθόν για την Warner, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως το στούντιο δεν ψάχνει νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για τις επόμενες ταινίες του DCEU.

Μια από αυτές τις ενδιαφέροντες προσεγγίσεις στις ιστορίες της DC φαίνεται να είναι και η νέα ταινία του «Superman» σε παραγωγή του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και σε σενάριο του Τα-Νεχίσι Κόουτς. Σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter στην ταινία θα πρωταγωνιστεί μαύρος ηθοποιός στον ρόλο του Superman και θα διαδραματίζεται στον 20ο αιώνα και θα γυριστεί ως ταινία περιόδου.

Η Warner μάλιστα ψάχνει και έναν μαύρο σκηνοθέτη να την γυρίσει με τους Μπάρι Τζένκινς, Ρετζίνα Κινγκ και Στίβεν Κέιπλ Τζ. να είναι μερικά ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι. Αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι ότι η ταινία θα είναι ένα reboot του χαρακτήρα και θα βρίσκεται στο δικό του κινηματογραφικό σύμπαν, το οποίο δεν θα σχετίζεται με εκείνο του «The Batman» ή το SnyderVerse.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελεν Μίρεν σε ρόλο κακιάς στο «Shazam! 2»

superman 607

Αλλά θα πρόκειται για την ιστορία του Καλ-Ελ;

Σύμφωνα με το άρθρο η απάντηση είναι ναι, θα πρόκειται για την κλασική εκδοχή του Superman, o οποίος έρχεται από τον πλανήτη Κρίπτον, απλά θα παίζει τον ρόλο ένας μαύρος, με την Warner να ψάχνει έναν σχετικά άγνωστο ηθοποιό για να τον ενσαρκώσει. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του χαρακτήρα η οποία θα συζητηθεί. Να σημειώσουμε εδώ πως η DC έχει παρουσιάσει ήδη τον πρώτο μαύρο Superman στα κόμικ της από το 2009, τον Κάλβιν Ελις, ο Καλέλ (χωρίς παύλα ανάμεσα) από το Κρίπτον, ο οποίος ήταν και ο Πρόεδρος της Αμερικής σε μια διαφορετική Γη του Multiverse (ο χαρακτήρας αυτός βασίστηκε στον Μπαράκ Ομπάμα).

Πάντως ο Κόουτς, σύμφωνα με το άρθρο, δεν θα έχει έτοιμο το σενάριο πριν τα τέλη του Δεκέμβρη του 2021 οπότε το καστινγκ θα αργήσει να ξεκινήσει. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξή του.

Διαβάστε ακόμα: Η Warner δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή των ταινιών «New Gods» και «The Trench» του DCEU