Buzz

Η Ελεν Μίρεν σε ρόλο κακιάς στο «Shazam! 2»

στα 10

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023.

Η Ελεν Μίρεν σε ρόλο κακιάς στο «Shazam! 2»

Μπορεί το SnyderVerse να τελείωσε για την Warner με την κυκλοφορία της ταινίας «Zack Snyder’s Justice League», αλλά αυτό δεν πάει να πει πως το στούντιο δεν δουλεύσει σκληρά σε άλλα πρότζεκτς όσο αφορά το DCEU.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα easter eggs του «Zack Snyder’s Justice League»

Shazam 607

Ενα από αυτά είναι και το σίκουελ της ταινίας του του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ «Shazam!» με πρωταγωνιστή των Ζάκαρι Λίβαϊ, η οποία θα έχει τίτλο «Shazam! Fury of the Gods» και μάθαμε μια νέα, βασιλική, προσθήκη στο καστ. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Ελεν Μιρεν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία στον ρόλο της κακιάς Εσπερίας, της κόρης του Ατλαντα. Δίπλα της θα είναι και η Ρέιτσελ Ζέλγκερ, στον ρόλο της αδερφή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ελεν Μίρεν να πρωταγωνιστεί σε μια blockbuster ταινία, καθώς πρόσφατα την έχουμε δει στον ρόλο της Μητέρας Σο στο τελευταίο «Fast & Furious» αλλά και στις ταινίες «RED», οι οποίες κι αυτές βασίζονταν σε κόμικς, με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις.

Η ταινία «Shazam! Fury of the Gods», σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ, θα βγει στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2023.

Διαβάστε ακόμα: Warner vs Disney: αίθουσα vs πλατφόρμες

shazam 607