Buzz

H Warner δεν έχει σχέδια για τη συνέχιση του SnyderVerse

στα 10

Παρά την τεράστια επιτυχία του «Zack Snyder’s Justice League» η Warner φαίνεται πως τελείωσε με τον Ζακ Σνάιντερ στο DCEU.

H Warner δεν έχει σχέδια για τη συνέχιση του SnyderVerse

Την εβδομάδα που μας πέρασε κυκλοφόρησε επιτέλους το θρυλικό «Zack Snyder’s Justice League». Μπορεί το τετράωρο αυτό έπος να ικανοποίησε τους περισσότερους και μπορεί για κάποιους αυτό να ήταν αρκετό, αλλά μια μεγάλη ομάδα του ίδιου fandom ζητά ακόμα περισσότερα.

Οχι μόνο θέλουν η Warner να δώσει στον Ζακ Σνάιντερ τον πλήρη έλεγχο του DCEU έτσι ώστε να ολοκληρώσει το έργο του στο SnyderVerse, το οποίο μάλιστα τελείωσε με ένα cliffhanger στο «Zack Snyder’s Justice League», αλλά ζητάνε επίμονα από το στούντιο να κυκλοφορήσει το director’s cut της «Ομάδας Αυτοκτονίας» του Ντέιβιντ Αγιερ με το κίνημα #ReleasetheAyerCut.Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, η Warner έχει μια σκληρή απάντηση για να τους φέρει πίσω στην πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα easter eggs του «Zack Snyder’s Justice League»

zack snyder justice league 607

Μιλώντας στο Variety η CEO της WarnerMedia Studios Αν Σάρνοφ δήλωσε πως η συνεργασία τους με τον Σνάιντερ τελείωσε με αυτήν εδώ την ταινία. «Θέλαμε να δώσουμε στον Ζακ την ευκαιρία να ολοκληρώσει το όραμά του με μια τετράωρη ταινία, η οποία ήταν αδύνατο να γίνει για τους κινηματογράφους. Εχουμε μια εξαιρετική ομάδα από δημιουργούς – τηλεοπτικών σειρών, σειρών στο HBO Max, αλλά και ταινιών – οι οποίοι διευρύνουν τη βάση των ταλέντων με τα οποία θα συνεργαζόμαστε για το DCEU, γιατί είμαστε ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα δημιουργίας ενός DC Multiverse», δήλωσε η Σάρνοφ.

Και συνέχισε, όσον αφορά το SnyderVerse, λέγοντας, «εκτιμώ ότι αγαπούν [οι φανς] την δουλειά του Ζακ και είμαστε ευγνώμονες για την συνεισφορά του στο DCEU. Με αυτή την ταινία έρχεται και η ολοκλήρωση της τριλογίας του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάναμε αυτό, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για τα πλάνα που έχουμε για του πολυδιάστατους χαρακτήρες της DC οι οποίοι αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.»

Διαβάστε ακόμα: Πώς ο Ζακ Σνάιντερ διαφοροποίησε το όραμά του με το «Zack Snyder's Justice League» από εκείνο του Τζος Γουίντον

suicide squad 607

Ναι, αλλά τι θα γίνει με το #ReleasetheAyerCut της «Ομαδας Αυτοκτονίας»; Η Σάρνοφ έχει μια κοφτή, σκληρή, απάντηση: «Οχι, δεν θα κυκλοφορήσουμε το cut του Ντέιβιντ Αγιερ».

Ηταν ωραίο όσο κράτησε αυτό το κίνημα, μιας και κατάφερε να μας δώσει μια από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ταινίες του DCEU, ολοκληρώνοντας έτσι το όραμα ενός δημιουργού. Αλλά, απ' ό,τι όλα δείχνουν, το στούντιο είναι έτοιμο να προχωρήσει σε κάτι εντελών καινούργιο. Ελπίζουμε το ίδιο και οι φανς.