Buzz

Η Warner δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή των ταινιών «New Gods» και «The Trench» του DCEU

στα 10

Οι ταινίες των Εϊβα ΝτιΒερνέ και Τζέιμς Γουάν ακυρώθηκαν.

Η Warner δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή των ταινιών «New Gods» και «The Trench» του DCEU

Μπορεί η Warner να έχει αρκετά σχέδια όσον αφορά το μέλλον του DCEU αλλά σίγουρα μέσα σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «New Gods» και «The Trench». Το στούντιο ανακοίνωσε χτες πως δεν προχωράει με την παραγωγή των ταινιών «New Gods», σε σκηνοθεσία Εϊβα ΝτιΒερνέ, και «The Trench», μια ταινία τρόμου του Τζέιμς Γουάν η οποία θα βασίζονταν στα υποθαλάσσια πλάσματα που γνωρίσαμε στην ταινία «Aquaman».

Η Warner δήλωσε, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας Εϊβα ΝτιΒερνέ, Τομ Κινγκ, Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν για τον χρόνο και τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με άλλες ιστορίες για το DCEU. Τα πρότζεκτ αυτά θα παραμείνουν στα ικανά τους χέρια σε περίπτωση που κάποια στιγμή στο μέλλον προχωρήσουμε με αυτά».

Διαβάστε ακόμα: H Warner δεν έχει σχέδια για τη συνέχιση του SnyderVerse

the trench 607

Ο λόγος για όλο αυτό είναι, σύμφωνα με την Γουόλτερ Χαμάντα της DC, «δεν υπήρχε κάποια θέση για τις ταινίες αυτές μέσα στα επόμενα χρόνια, και το στούντιο πίστευε πως θα ήταν καλύτερα να μην κρατούσαμε στο περίμενε τους δημιουργούς αυτούς χωρίς κάποια σαφή απόφαση στο μέλλον». Το «The New Gods» της ΝτιΒερνέ θα επικεντρώνονταν στους Θεούς του πλανήτη Απόκολιπς, ανάμεσά τους και τον DarkSeid ο οποίος εμφανίστηκε και στο «Zack Snyder’s Justice League», κάτι όμως που δεν τον κάνει απαραίτητα κύριο χαρακτήρα του DCEU μιας και η ταινία του Σνάιντερ δεν συμπεριλαμβάνεται επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Από την άλλη, ο Γουάν ήθελε να δημιουργήσει ένα horrorverse με τους χαρακτήρες της ταινίας «Aquaman» και μάλλον κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την προσέγγιση του στούντιο για το DCEU.

Η ΝτιΒερνέ σχολίασε την ακύρωση της ταινίας της στο twitter.