Buzz

Μπορείτε να κερδίσετε τον Star Wars διαγωνισμό των Alamo Cinemas;

στα 10

Η γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων της Αμερικής, Alamo Drafthouse, έχει ετοιμάσει την απόλυτη πρόκληση για να αναδείξει τον μεγαλύτερο Star Wars fan. Ή, τουλάχιστον, το πιο αφοσιωμένο.

Μπορείτε να κερδίσετε τον Star Wars διαγωνισμό των Alamo Cinemas;

Θα μπορούσατε να νικήσετε σε αυτό τον παραναοϊκό μαραθώνιο; Η αλυσίδα κινηματογράφων Alamo Drafthouse θέλει να σας πάει σ' έναν Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά και να σας αφήσει εκεί για πολύ, πολύ, πολύ, πολύ καιρό.

Η αίθουσα που βρίσκεται στο Οστεν του Τέξας σκοπεύει να δείξει όλα τα Star Wars σε back-to-back προβολές. Με ελάχιστα λεπτά διαλείμματος ανάμεσά τους, οι θεατές θα πρέπει να υποβληθούν σε έναν μαραθώνιο αντοχής που θα τους θέλει να παρακολουθούν την επική sci-fi saga για... μέρες. Εκείνος που θα αντέξει και θα παραμείνει τελευταίος στην αίθουσα, κερδίζει.

Δείτε το βίντεο: Συγκίνηση: οι νέοι Star Wars πρωταγωνιστές τα χάνουν μπροστά στους παλιούς

STAR WARS VANITY FAIR 607 6

Υπάρχουν κανόνες: πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών, να μην κοιμηθείς στην καρέκλα σου, να μην πάρεις καμία χημική ουσία. Επίσης, γνωστή πολιτική των Alamo Cinemas, δεν επιτρέπεται η χρήση του κινητού σου τηλεφώνου. Η αίθουσα θα παρέχει catering για να κρατήσει στη ζωή τους φανατικούς θεατές, αν κι όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα αναλάβει... η Δύναμη τους.

Ο μαραθώνιος διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου, στις 5 παρά τέταρτο το απόγευμα, με το «Episode I: The Phantom Menace». Μόλις προβληθούν οι πρώτες έξι ταινίες, θα γίνει και η μεγάλη πρεμιέρα του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει». Μετά... η Δύναμη θα ξαναξυπνήσει. Ξανά και ξανά και ξανά. Και ξανά.

Δείτε κι αυτό: Το νιώσατε; Νέο τρέιλερ(άκι) για το «Star Wars: The Force Awakens»

star wars 607

«Ολοι εμείς των Alamo Drafthouse δηλώνουμε τεράστιοι Star Wars φανς και θεωρούμε ότι η νέα ταινία αξίζει ένα διαγωνιμό που θα τεστάρει τα σύνορα της ανθρώπινης αντοχής» είπε διασκεδάζοντας ο ιδρυτής και διευθυντής της αλυσίδας των κινηματογράφων, Τιμ Λιγκ. «Ποιος καλύτερος τρόπος να αναδείξει κανείς τον μεγαλύτερο, τον super fan θεατή, από το να τον βάλεις να βλέπει τις μυθικές αυτές ταινίες ξανά και ξανά μέχρι να πέσει κάτω; Κυριολεκτικά!»

Χαζέψτε επίσης: Τα νοσταλγικά νέα πόστερ του Star Wars ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο

Οποιος/α νικήσει πάντως θα παραλάβει ένα δωρεάν πάσο για όλα τους Alamo Drafthouse (που θα ισχύει και στις 13 πολιτείες της Αμερικής) το οποίο θα ισχύει για 7 χρόνια (όσα και τα επεισόδια του Star Wars). Mαζί, θα πάρει και συλλεκτικά μεμοραμπίλια της ταινίας: τις 2015 & 2016 Topps Star Wars κάρτες, μία σειρά από πόστερ, κονκάρδες, action figure κούκλες κλπ. Επιπλέον, η καρέκλα του νικητή (ή της νικήτριας) θα πάρει το όνομά του (της)!

Θα αντέχατε;

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: