Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«House of Gucci»

Dressed to kill. Lady Gaga, Ανταμ Ντράιβερ κι ένας αγνώριστος Τζάρεντ Λετο κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «House of Gucci».

«The Wheel Of Time»

Βασισμένη στην σειρά βιβλίων φαντασίας του Τζέιμς Ο. Ρίγκνεϊ Τζούνιορ, η σειρά του Amazon, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου, θα ακολουθεί την αναζήτηση για τον Αναγεννημένο Δράκο ο οποίος θα ενώσει όλες τις δυνάμεις του κόσμου για να πολεμήσουν το Σκοτάδι.

«Lightyear»

O Μπαζ Λάιτγιαρ αποκτά την δική του όριτζιν ταινία, με μια ιστορία πίσω από το παιχνίδι και τον Κρις Εβανς να δανείζει την φωνή του στον χαρακτήρα του Μπαζ.

«Landscapers»

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Ντέιβιντ Θιούλις πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του HBO ως ένα ζευγάρι με ένα σκοτεινό μυστικό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Landscapers».

«Benedetta»

Η νέα (λίγο πιο παλιά, λόγω των καθυστερήσεων που έφερε η πανδημία), ταινία του Πολ Βερχόφεν, πρώτη μετά το «Εκείνη» του 2018, έχει φτάσει μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της. Οπως είναι κι επισήμως επιβεβαιωμένο, η «Benedetta» θα κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο Φεστιβάλ Καννών τον Ιούλιο φέρνοντας τον έρωτα δυο καλογριών σε ένα μοναστήρι του 15ου στην οθόνη, δίχως φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

«The Unforgivable»

Τσαλακωμένη ερμηνεία για την Σάντρα Μπούλοκ, δυνατό καστ, ευρωπαία σκηνοθέτης. Πάμε για Οσκαρ; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Unforgivable».

«The Witcher»

Το «The Witcher» ανανεώθηκε ήδη και για τρίτη σεζόν, ενώ κυκλοφόρησε κι έναν νέο τρέιλερ και μερικά νέα κλιπς από την δεύτερη σεζόν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

«Hellbound»

O Γιέον Σανγκ-χο, ο σκηνοθέτης του «Train to Busan», έρχεται με μια νέα σειρά τρόμου στο Netflix όπου ένας αστυνομικός διερευνά τελετουργικούς φόνους.

«True Story»

O Κέβιν Χαρτ και ο Γουέσλι Σνάιπς τα βάζουν με το νόμο στη νέα ταινία του Netflix.

«Tiger King 2»

Το πετυχημένο ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει για περισσότερες αποκαλύψεις με την δεύτερη σεζόν του τον Νοέμβριο.

«A Hero»

Γυρισμένο στο Ιράν και συγκεκριμένα στην Σιράζ, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, η νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί είναι «ένα συναρπαστικό φιλμ που αγγίζει πολλά γνώριμες και σύγχρονες θεματικές της σημερινής κοινωνίας».

«Procession»

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix ασχολείται με το διαρκές τραύμα του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από καθολικούς ιερείς.

«The Summit Of The Gods»

Το βραβευμένο μάνγκα του Μπάκου Γιουμεμακούρα γίνεται ταινία από τους παραγωγούς του «Wolfwalkers» και έρχεται στο Netflix στις 30 Νοεμβρίου.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021