Buzz

«The Unforgivable»: Η Σάντρα Μπούλοκ δεν θέλει τη συγχώρεσή σας (θέλει να δείτε το trailer)

στα 10

Τσαλακωμένη ερμηνεία, δυνατό καστ, ευρωπαία σκηνοθέτης. Πάμε για Οσκαρ;

«The Unforgivable»: Η Σάντρα Μπούλοκ δεν θέλει τη συγχώρεσή σας (θέλει να δείτε το trailer)

Ανάμεσα στις ταινίες του Netflix («The Power of the Dog», «The Harder They Fall», «Τhe Lost Daughter») που βγαίνουν αυτό το φθινόπωρο, την εποχή που τα μέλη της Ακαδημίας βομβαρδίζονται με καμπάνιες για τη σοδειά των Οσκαρ, είναι και το **«The Unforgivable» της Νόρα Φίνγκσαϊντ, με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοοκ.

Βασισμένο στην ομότιτλη μίνι σειρά του BBC, το σενάριο μάς συστήνει την Ρουθ, μία γυναίκα δολοφόνο, που βγαίνει από τη φυλακή, έχοντας εκτίσει την 20εατή ποινή της. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε έναν αστυνομικό πριν από δυο δεκαετίες, είναι ακόμα θολές. Εκείνη υποστηριζει ότι προστάτευε την μικρή της αδελφή. Οι κάτοκοι της επαρχιακής της πόλης την αντιμετωπίζουν εχθρικά και με δυσπιστία. Η Ρουθ όμως θέλει να ξαναβρεί την αδελφή της, να δει πώς μεγάλωσε, τι απέγινε. Τι της έχουν πει για την μεγάλη της αδελφή, όλα αυτά τα χρόνια;

Την κινηματογραφική διασκευή του σεναρίου υπογράφουν οι Πίτερ Κρεγκ («Τοp Gun: The Maverick», «The Batman», «Gladiator 2»), Kόρτνεϊ Μάιλς (δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Mindhunter») και Χίλαρι Σιτζ («Insomnia»).

Unforgivable

Την Γερμανίδα σκηνοθέτη Νόρα Φίνγκσαϊντ τη γνωρίσαμε με το δυναμικό, τολμηρό, φρέσκο ντεμπούτο της «System Crasher»

Την Σάντρα Μπούλοκ (που με αυτή την ερμηνεία φαίνεται να στοχεύει στην οσκαρική πεντάδα Α Γυναικείου) πλαισιώνουν κι εξαιρετικοί δευτεραγωνιστές: Βαϊόλα Ντέιβις, Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο, Τζον Μπέρνθαλ, Ρίτσαρντ Τόμας, Λίντα Ιμοντ, Ρομπ Μόργκαν.

«Η ηρωίδα μου έχει διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα.» λέει η Μπούλοκ. «Μια δολοφονία που είχε συνέπειες σε πολλούς ανθρώπους, γείτονες στην μικρή της πόλη. Υπάρχει μεγάλο μίσος και απέχθεια και οργή απέναντί της. Ανοιχτές πληγές που δεν κλείνουν εύκολα. Εκείνη όμως γυρίζει γιατί ψάχνει την αδελφή της. Η οποία δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και μπορεί η αλήθεια να της κάνει κακό. Ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο, ποιος είναι ένοχος κι αν είναι κανείς αθώος σε ένα τέτοιο σύνθετο και ειλικρινές δράμα είναι μόνο η αφορμή. Υπάρχουν πολλά από κάτω...»

Το «The Unforgivable» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου και στις 10 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο Netflix._

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα: