Buzz

Η Ολίβια Κόλμαν μαγεύει στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «The Lost Daughter»

στα 10

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, γυρισμένο στις Σπέτσες, είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελενα Φεράντε.

Flix Team
Η Ολίβια Κόλμαν μαγεύει στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «The Lost Daughter»

Το «The Lost Daughter», το σκηνοθετικό ντεμπούτου της Μάγκι Τζίλενχαλ η οποία κέρδισε και το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ της Βενετίας φέτος (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix), βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελενα Φεράντε, απέκτησε το πρώτο του υπέροχο τρέιλερ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Οταν όμως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες, η συνάντηση με τα μέλη μιας «θορυβώδους» οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

Δείτε ακόμα: Πρώτες εικόνες από το γυρισμένο στην Ελλάδα «The Lost Daughter» της Μάγκι Τζίλενχαλ

the lost daughter

Γυρισμένη στις Σπέτσες η ταινία έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό καστ όπως την Ολίβια Κόλμαν, την Τζέσι Μπάκλεϊ, τον Εντ Χάρις, τον Πίτερ Σάρσγκααρντ, την Ντακότα Τζόνσον, τον Πολ Μεσκάλ, ενώ συμμετέχουν και Ελληνες ηθοποιοί όπως ο Πάνος Κορώνης, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Νίκος Πουρσανίδης και άλλοι.

Το «The Lost Daughter» θα βγει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου και για streaming στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.