Buzz

Πρώτες εικόνες από το γυρισμένο στην Ελλάδα «The Lost Daughter» της Μάγκι Τζίλενχαλ

στα 10

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Βενετία και την έξοδό του σε αίθουσες και streaming το Δεκέμβριο από το Netflix, το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ αποκαλύπτει τις ήρωίδες και τους ήρωες του.

Flix Team
Πρώτες εικόνες από το γυρισμένο στην Ελλάδα «The Lost Daughter» της Μάγκι Τζίλενχαλ

Η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Οταν όμως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες, η συνάντηση με τα μέλη μιας «θορυβώδους» οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

Αυτή είναι η ιστορία της «Χαμένης Κόρης», του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Μάγκι Τζίλενχαλ, βασισμένου στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελενα Φεράντε, το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου και έχοντας ήδη αγοραστεί από το Netflix θα βγει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου και για streaming στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

the lost daughter

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ, ο Εντ Χάρις, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ, η Ντακότα Τζόνσον, ο Πολ Μεσκάλ, ενώ συμμετέχουν και Ελληνες ηθοποιοί όπως ο Πάνος Κορώνης, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Νίκος Πουρσανίδης και άλλοι.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που κυκλοφόρησαν.

the lost daughter

the lost daughter

the lost daughter

the lost daughter

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας