Buzz

Η Τίλντα Σουίντον θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer»

στα 10

Μαζί με τον Μάικλ Φασμπέντερ και διευθυντή φωτογραφίας τον οσκαρικό συνεργάτη του Ερικ Μέσερσμιντ η νέα ταινία του Φίντσερ για λογαριασμό του Netflix ήδη δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Η Τίλντα Σουίντον θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer»

O Ντέιβιντ Φίντσερ, μετά από έναν χρόνο διαλλείματος και το οσκαρικό «Mank», είχε αποφασίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Killer» φέτος στις αρχές του φθινοπώρου στη Γαλλία, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ και διευθυντή φωτογραφίας τον οσκαρικό συνεργάτη του Ερικ Μέσερσμιντ. Κι όλα αυτά και πάλι για λογαριασμό του Netflix.

Τελικά τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν για τον Νοέμβριο, αλλά τα καλά νέα είναι πως στο καστ, μαζί με τον Φασμπέντερ, προστέθηκε και η Τιλντα Σουίντον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ ξεκινάει γυρίσματα στο Παρίσι

David Fincher 1

Βασισμένη στο ομότιτλο νουάρ graphic novel του Αλέξις Νόλεντ ακολουθεί έναν ψυχρό, μεθοδικό και αμετανόητο δολοφόνο ο οποίος παθαίνει έναν νευρικό κλονισμό και αρχίζει να έχει ηθικούς ενδοιασμούς για το επάγγελμα που έχει επιλέξει, ακριβώς την στιγμή που οι υπηρεσίες του, έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

Τη σεναριακή διασκευή του «The Killer» υπογράφει ο Αντριου Κέβιν Γουόκερ, ο σεναριογράφος του «Se7en» και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμο για την οσκαρική περίοδο του χρόνου.

the killer 607