Industry

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ ξεκινάει γυρίσματα στο Παρίσι

στα 10

Με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ και διευθυντή φωτογραφίας τον οσκαρικό συνεργάτη του Ερικ Μέσερσμιντ, ο Φίντσερ ξεκινά σε λίγο τα γυρίσματα του «The Killer».

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ ξεκινάει γυρίσματα στο Παρίσι

Μετά την καλλιτεχνική επιτυχία του «Mank» και την άρτια συνεργασία του με το Netflix (που οδήγησε σε ένα 4αετές αποκλειστικό συμβόλαιο), ο Ντέβιντ Φίντσερ δε θα περιμένει χρόνια για να γυρίσει την επόμενη ταινία του (6 χρόνια είχαν μεσολαβήσει ανάμεσα στο «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» και το «Mank» ).

Οπως και το «Mank» (το οποίο ο Φίντσερ πάλευε να γυρίσει από τα 90ς), έτσι και το επόμενο πρότζεκτ του είναι ένα όνειρο χρόνων: την μεταφορά του graphic novel του Αλέξις Νολάν, ή Matz - όπως υπογράφει το «Τhe Killer». Ο Φίντσερ προσπαθούσε να κάνει την ταινία από το 2007 και μάλιστα τότε ήταν συνδεδεμένο το όνομα του Μπραντ Πιτ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τώρα, έχοντας κλείσει τον Μάικλ Φασμπέντερ και με τον Ερικ Μέσερσμιντ, τον οσκαρικό διευθυντή φωτογραφίας του «Mank», στο πλευρό του, ο Φίντσερ είναι -σχεδόν- έτοιμος για πρώτη κλακέτα.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ είναι αισιόδοξος: «Οχι απλώς δεν πέθανε το σινεμά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα και τα όριά του!»

Erik Messerschmidt mank main Ο διευθυντής φωτογραφίας του Φίντσερ, Ερικ Μέσερσμιντ

Διαβάζουμε ότι έχοντας ολοκληρώσει το ρεπεράζ στο Παρίσι, τα πάντα είναι έτοιμα για γύρισμα τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Τη σεναριακή διασκευή του «The Killer» υπογράφει ο Αντριου Κέβιν Γουόκερ, ο σεναριογράφος του «Se7en».

Πρόκειται για ένα hard boiled νουάρ θρίλερ, με ήρωα έναν πληρωμένο εκτελεστή, ο οποίος αρχίζει να έχει ηθικούς ενδοιασμούς για το επάγγελμα που έχει επιλέξει, ακριβώς την στιγμή που οι υπηρεσίες του, έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

Ως μεγάλοι φανς του Ντέιβιντ Φίντσερ, ανυπομονούμε...

Διαβάστε ακόμα: