Buzz

Εξαιρετικά νέα: O Μάικλ Φασμπέντερ θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Killer»

στα 10

Το φιλμ είναι βασισμένο σε ένα γαλλικό κόμικ, και το σενάριο υπογράφει ο Αντριου Κέβιν Γούοκερ του «Se7en» και του «Fight Club».

Flix Team
Εξαιρετικά νέα: O Μάικλ Φασμπέντερ θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, «The Killer»

Η μεταφορά του graphic novel του Αλέξις Νολάν η Matz όπως υπογράφει το «the Killer», είναι ένα σχέδιο που ο Φίντσερ είχε στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 2007 και μάλιστα κάποια στιγμή, ο Μπραντ Πιτ, συχνός πρωταγωνιστής των ταινιών του Φίντσερ είχε ενδιαφερθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Michael Fassbender 607

Τώρα, με το Netflix να είναι ιδιαίτερα χαρούμενο με το οσκαρικό buzz του «Mank», και τον Φίντσερ εξαιρετικά ευχαριστημένο που η πλατφόρμα του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα φιλμ που θα αντιμετώπιζε δυσκολίες να χρηματοδοτηθεί αλλού, η συνεργασία τους κάνει το επόμενο βήμα.

Δείτε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ είναι αισιόδοξος: «Οχι απλώς δεν πέθανε το σινεμά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα και τα όριά του!»

David Fincher 607

Κι αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι κάτι πιο κοντά στο μεγάλο κοινό της πλατφόρμας, αφού το «The Killer» περιγράφεται ως ένα hard boiled νουάρ θρίλερ, με ήρωα έναν πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος αρχίζει να έχει ηθικούς ενδοιασμούς για το επάγγελμα που έχει επιλέξει, ακριβώς την στιγμή που οι υπηρεσίες του, έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

the killer 607

Δείτε ακόμη: «Die Hard»: Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ότι ευχαρίστως θα ήταν «Πολύ Σκληρή για να Πεθάνει»