Buzz

Dressed to kill. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Lady Gaga, Ανταμ Ντράιβερ κι ένας αγνώριστος Τζάρεντ Λετο κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.

Dressed to kill. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Η «Τελευταία Μονομαχία» δεν είναι η μοναδική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και θα έχει πρωταγωνιστή τον Ανταμ Ντράιβερ. Σχεδόν μετά από ένα μήνα θα κυκλοφορήσει και η ταινία «House of Gucci» στην οποία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga στον ρόλο της Πατρίσια Ρετζιάνι, την σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, του εγγόνου του Γκούτσιο Γκούτσι και προέδρου τότε του διάσημου οίκου μόδας Gucci, τον οποίο υποδύεται ο Ανταμ Ντράιβερ.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας γεμάτο από μόδα, στιλ, ξέφρενα πάρτι αλλά και έναν φόνο, κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους του «Heart of Glass» των Blondie.

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga και Ανταμ Ντράιβερ στην πρώτη φωτογραφία από το «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

house of gucci

Η ταινία, η οποία αυτή την στιγμή συνεχίζει τα γυρίσματά της στην Ευρώπη, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, με τον... επεξηγηματικό τίτλο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» και μιλάει για το πως η Ρετζιάνι ενορχήστρωσε την δολοφονία του Γκούτσι την οποία ανέθεσε σ' έναν πληρωμένο δολοφόνο, το οποίο και έγινε, καθώς εκείνος έβγαινε από το γραφείο του, στις 27 Μαρτίου 1995. Εννοείται πως η Ρετζιάνι επονομάστηκε αμέσως η «Μαύρη Χήρα» της μόδας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση, η οποία στην πορεία μειώθηκε με την αιτιολογία ότι ο καρκίνος της είχε προκαλέσει προσωρινή παράνοια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, (ένας αγνώριστος) Τζάρεντ Λέτο, Τζακ Χιούστον, Τζέρεμι Αϊρονς και Ριβ Κάρνεϊ και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.


house of gucci

house of gucci

house of gucci

house of gucci

house of gucci