Buzz

Lady Gaga και Ανταμ Ντράιβερ στην πρώτη φωτογραφία από το «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Κυρίες και κύριοι, το ζεύγος Γκούτσι.

Lady Gaga και Ανταμ Ντράιβερ στην πρώτη φωτογραφία από το «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

H Lady Gaga κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ. Η ίδια πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Πατρίσια Ρετζιάνι, την σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, του εγγόνου του Γκούτσιο Γκούτσι και προέδρου τότε του διάσημου οίκου μόδας Gucci, τον οποίο υποδύεται ο Ανταμ Ντράιβερ.

Διαβάστε ακόμα: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Lady Gaga, Ανταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο θα φορέσουν Gucci για τον Ρίντλεϊ Σκοτ

Η ταινία, η οποία αυτή την στιγμή συνεχίζει τα γυρίσματά της στην Ευρώπη, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, με τον... επεξηγηματικό τίτλο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» και μιλάει για το πως η Ρετζιάνι ενορχήστρωσε την δολοφονία του Γκούτσι την οποία ανέθεσε σ' έναν πληρωμένο δολοφόνο, το οποίο και έγινε, καθώς εκείνος έβγαινε από το γραφείο του, στις 27 Μαρτίου 1995. Εννοείται πως η Ρετζιάνι επονομάστηκε αμέσως η «Μαύρη Χήρα» της μόδας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση, η οποία στην πορεία μειώθηκε με την αιτιολογία ότι ο καρκίνος της είχε προκαλέσει προσωρινή παράνοια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζάρεντ Λέτο, Τζακ Χιούστον, Τζέρεμι Αϊρονς και Ριβ Κάρνεϊ και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.