Buzz

Ανταμ Ντράιβερ εναντίον Ματ Ντέιμον στο πρώτο τρέιλερ της «Τελευταίας Μονομαχίας» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

H ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου.

Flix Team
Ανταμ Ντράιβερ εναντίον Ματ Ντέιμον στο πρώτο τρέιλερ της «Τελευταίας Μονομαχίας» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει όχι μια αλλά δυο ταινίες έτοιμες για το 2021. Εκτός από το «House of Gucci» ο Σκοτ θα κυκλοφορήσει φέτος και τη «Τελευταία Μονομαχία» με πρωταγωνιστές του Ματ Ντέιμον, Ανταμ Ντράιβερ και Τζόντι Κόμερ.

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ερικ Γιάγκερ το «The Last Duel» αφηγείται την αληθινή ιστορία της μονομαχίας δύο ιπποτών, του Ζαν ντε Καρούζ και του Ζακ ΛεΓκρί που από παιδικοί φίλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί, όταν η γυναίκα του πρώτου κατηγόρησε τον δεύτερο ότι την βίασε όσο ο συζυγός της πολεμούσε μακριά από το σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: «The Last Duel»: κι ο Ανταμ Ντράιβερ στην νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

the last duel

Ο Ζαν ντε Καρούζ ζήτησε από τον βασιλιά Κάρολο τον 6ο, να λύσουν τις διαφορές τους με μια μονομαχία που θα αποδείκνυε την ενοχή ή την αθωότητα του Ζακ ΛεΓκρί και ο βασιλιάς έκανε το αίτημά του δεκτό. Η μονομαχία τους που θα παρακολουθούσε ο ίδιος ο βασιλιάς όσο και πλήθος κόσμου, ήταν η τελευταία μονομαχία που έγινε στην Γαλλία ως μέσο επίλυσης μιας δικαστικής διαφοράς.

H ταινία ήταν να βγει στις αίθουσες πέρσι τον Δεκέμβριο, αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε η κυκλοφορία της για τις 15 Οκτωβρίου 2021, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.