Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε τρέιλερ για όλα τα γούστα. Από μια ταινία που μοιάζει να είναι το ανάποδο του «Ενα Ησυχο Μέρος», το νέο κινηματογραφικό πόνημα του Αγγελου Φραντζή, ένα γεμάτο καθρέφτες δωμάτιο, αλλά και το μεγάλο αντίο σε δυο αγαπημένους χαρακτήρες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Mary Poppins Returns»

Ο Ρομπ Μάρσαλ και η Εμιλι Μπλαντ φέρνουν την αγαπημένη γκουβερνάντα πίσω στη μεγάλη οθόνη - και μαζί μια χορταστική δόση μαγείας και ένα νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mary Poppins Returns».


«Vox Lux»

Νέο τρέιλερ για την νέα ταινία του Μπρέιντι Κόρμπετ «Vox Lux» με τη Νάταλι Πόρτμαν, η οποία είναι φιλόδοξη στο έπακρο, αλλά όχι απαραίτητα εξίσου πετυχημένη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Vox Lux».


«Bird Box»

Το εξαιρετικά υποσχόμενο, μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ επιβίωσης που σκηνοθετεί η Δανή Σουζάνε Μπίερ και πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bird Box».


«Bohemian Rhapsody»

To νέο και τελευταίο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody», λίγο πριν η ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες, επικεντρώνεται στην σεξουαλικότητα του Φρέντι Μέρκιουρι, με έναν σαρωτικό Ράμι Μαλέκ. Διαβάστε περισσότερα για το «Bohemian Rhapsody».


«Ακίνητο Ποτάμι»

Ο Αγγελος Φραντζής επιστρέφει με νέα ταινία και λίγο πριν την πρώτη προβολή του στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βλέπουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το τρέιλερ του φιλμ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ακίνητο Ποτάμι».


«How to Train Your Dragon: The Hidden World»

Οι περιπέτειες Ψάρη και του Φαφούτη φτάνουν στο τέλος τους τον Φλέβάρη του 2019, και το νέο υπέροχο τρέιλερ μας δείχνει περισσότερα για αυτό τον παράδεισο για δράκους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «How to Train Your Dragon: The Hidden World».


«Outlaw King»

Το ιστορικό έπος του του σκηνοθέτη του «Πάση Θυσία» Ντέιβιντ Μακένζι θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix και στο νέο τρέιλερ ο Κρις Πάιν έχει την «Braveheart» του στιγμή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Outlaw King».


«Suspiria»

Στο νέο κλιπ της «Suspiria», ο Λούκα Γκουαντανίνο θέλει να μας στείλει στο «δωμάτιο». Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Suspiria».


«Black Monday»

Ο Ντον Τσιντλ πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Showtime που μας γυρίζει πίσω στο 1987 και στην πιο καταστροφική μέρα στην ιστορία της Wall Street. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Monday».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.