Buzz

Thunderbolt and lightning! Το νέο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody» είναι στ' αλήθεια ωραίο

στα 10

Το πρώτο δείγμα της ταινίας με αφηγηματική δομή κι όχι μόνο τραγούδια, δείχνει ενέργεια, ευαισθησία κι έναν Ράμι Μαλέκ τόσο σαρωτικό, όσο ο Φρέντι Μέρκιουρι!

Flix Team
Thunderbolt and lightning! Το νέο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody» είναι στ' αλήθεια ωραίο

Η δρόμος προς την ολοκλήρωση της παραγωγής του «Bohemian Rhapsody», της βιογραφικής ταινίας του Φρέντι Μέρκιουρι με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μαλέκ, δεν ήταν και ο πιο εύκολος, ειδικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τη διακοπή των γυρισμάτων και την απόλυση του Μπράιαν Σίνγκερ από τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: «Bohemian Rhapsody»; Και όμως, αυτός δεν είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι

bohemian rhapsody 607

bohemian rhapsody 607

Ομως «the show must go on», και το φιλμ βρίσκεται κανονικά στο ρυθμό της προώθησής του για την έξοδο στις αίθουσες τον Νοέμβριο, με σκηνοθετική συνυπογραφή του Σίνγκερ και του Ντέξτερ Φλέτσερ. Μετά το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Μάιο, ήρθε και το δεύτερο που, σε αντίθεση με ό,τι υλικό της ταινίας έχει εμφανιστεί ως τώρα, τολμά να δείξει σκηνές που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εκρηκτική ενέργεια των live των Queen. Ο Φρέντι Μέρκιουρι παίρνει σάρκα και οστά, μαζί και οι ισορροπίες της μπάντας, η δική του τόλμη και οι εσωτερικές συγκρούσεις του.

Η ταινία ακολουθεί την πορεία των Queen από την δημιουργία τους το 1970, όταν ο Μέρκιουρι συναντήθηκε με τους Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, μέχρι και τη συναυλία τους στο Live Aid το 1985, έξι χρόνια πριν το θάνατο του Μέρκιουρι. Παραδόξως η ταινία δεν θα ασχοληθεί με την πάλη του Μέρκιουρι με το ιό του HIV και το AIDS, παρότι στο τρέιλερ βλέπουμε κάποιες λεπτές αναφορές («τι θα συμβεί αν δεν έχω άλλο χρόνο;»), με τον Σίνγκερ να είχε δηλώσει μάλιστα πως δεν πρόκειται για μια κοινότυπη βιογραφία, αλλά με μια ταινία η οποία «θα γιορτάζει την κληρονομιά των Queen».

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody» παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: He will rock you! O Ράμι Μαλέκ είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι στο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody»


Διαβάστε περισσότερα:

bohemian rhapsody poster 607