Buzz

«Bohemian Rhapsody»; Και όμως, αυτός δεν είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι

στα 10

Το «Bohemian Rhapsody» δείχνει το πρόσωπό του - και, πραγματικά, ο Ραμί Μαλέκ μοιάζει διαβολεμένα με τον Φρέντι Μέρκιουρι! Μένει τώρα και να τον ακούσουμε. Δείτε την πρώτη φωτογραφία.

«Bohemian Rhapsody»; Και όμως, αυτός δεν είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι

Πρόκειται ίσως για το biopic που συνοδεύτηκε με τις πιο θυελλώδεις φημολογίες μέσα στα τελευταία χρόνια: ο λόγος για την κινηματογραφική βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, με τίτλο «Bohemian Rhapsody», η οποία πέρασε από σαράντα κύματα λόγω, κυρίως, της αναποφασιστικότητας των παραγωγών και των εναπομεινάντων μελών της μπάντας (οι οποίοι συνεργάζονται στενά με την παραγωγή) να καταλήξουν στον κατάλληλο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμη: Κανένας Σάσα Μπαρόν Κοέν. Ο Ραμί Μαλέκ θα υποδυθεί τελικά τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen

Τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι ανέλαβε, τελικά, ο Ραμί Μαλέκ, ο ολοένα και πιο ανερχόμενος πρωταγωνιστής του «Mr. Robot», ο οποίος, έχοντας αποσπάσει το βραβείο Εμμυ για καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε δραματική σειρά, είναι απολύτως εύλογο να αναζητά τον κατάλληλο κινηματογραφικό ρόλο που θα εξαργυρώσει το αναμφισβήτητο ταλέντο του και στη μεγάλη οθόνη. Πόσω μάλλον, όταν το biopic σκηνοθετεί, τελικά, ο Μπράιαν Σίνγκερ, αμέσως μετά τις όχι και τόσο επιτυχημένες, πρόσφατες υπερηρωικές του περιπέτειες. Οσο για το σενάριο, αυτό φέρει την υπογραφή του έμπειρου στις κινηματογραφικές βιογραφίες (και υποψήφιου για Οσκαρ) Αντονι ΜακΚάρτεν της «Θεωρίας των Πάντων».

Mr. Robot 607

Η αλήθεια είναι ότι, στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, όταν ο Φρέντι Μέρκιουρι θα έκλεινε τα 71 του χρόνια, ο Ραμί Μαλέκ έχει και την ομοιότητα και το attitude που θα ήλπιζε κανείς. Οσο για τη... φωνή, ο Μαλέκ έχει κάτι να πει, στο Entertainment Weekly: «Θα χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τη φωνή τού Φρέντι κι όσο περισσότερο μπορούμε τη δική μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στα Abbey Road Studios κι αυτό κάτι θα έπρεπε να σας λέει. Δεν εξασκώ την υποκριτική μου.» Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Σίνγκερ δεσμεύεται ότι η ταινία δεν θα είναι μια συμβατική βιογραφία, αλλά ένα φιλμ που θα τιμά τη μουσική: «Δεν θα είναι μόνο η σκοτεινή πλευρά της ιστορίας του Φρέντι, αλλά κι αυτή θα την τιμήσουμε. Θα είναι μια ταινία για τη συνεργασία. Μια γιορτή.» Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του «Bohemian Rhapsody», που θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

bohemian rhapsody 607

Δείτε εδώ τον Ραμί Μάλεκ να αναπαριστά τη θρυλική εμφάνιση του Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen στο Live Aid του 1985 σε υλικό που διέρρευσε από τα γυρίσματα του «Bohemian Rhapsody»:


freddie mercury 607

Διαβάστε ακόμη