Buzz

Οχι στον Ταραντίνο, ναι στον Φρέντι Μέρκιουρι ο Σάσα Μπαρόν Κοέν!

στα 10

Οχι αναγκάστηκε να πει στον Ταραντίνο ο Σάσα Μπαρόν Κοέν για το «Django Unchained» λόγω της προώθησης του «Δικτάτορα», ενώ η βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι που μάλλον θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Φρίαρς τον βρίσκει έτοιμο να υποδυθεί τον θρυλικό frontman των Queen!

Οχι στον Ταραντίνο, ναι στον Φρέντι Μέρκιουρι ο Σάσα Μπαρόν Κοέν!

Σε εμφάνιση του στο σόου του Χάουαρντ Στερν, ο Σάσα Μπαρόν Κοέν που συνεχίζει χωρίς διακοπή την προώθηση του «Δικτάτορα», αποκάλυψε πως ο Κουέντιν Ταραντίνο του είχε προτείνει ένα μικρό ρόλο στο «Django Unchained».

Ο ρόλος του Σκότι Χάρμονι, ενός 24χρονου υπέρβαρου νέου, του οποίου ο πατέρας του αγοράζει μια σκλάβα, δημιούργησε πρόβλημα στον Ταραντίνο, ο οποίος αρχικά ήθελε τον Τζόνα Χιλ που τελικά δεν δέχθηκε λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων. Πρότεινε στη συνέχεια το ρόλο στον Σάσα Μπαρόν Κοέν, ο οποίος επίσης αρνήθηκε επειδή, αν είχε τελικά δεχθεί, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να βρισκόταν στο γύρισμα αφήνοντας τον «Δικτάτορα» χωρίς προώθηση.

Διαβάστε περισσότερα για το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο

Από την άλλη, το πρότζεκτ της βιογραφίας του Φρέντι Μέρκιουρι, για το οποίο ο Κοέν είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μοιάζει να παίρνει μπρος. Το σενάριο είναι έτοιμο, γραμμένο από τον Πίτερ Μόργκαν του «The Queen» και ο Κοέν μαζί με τον παραγωγό Γκρέιαμ Κινγκ αναζητούν τον ιδανικό σκηνοθέτη για το δύσκολο έργο της μεταφοράς του στο σινεμά. Η πρώτη τους επιλογή είναι ο Στίβεν Φρίαρς (σκηνοθέτης του «The Queen»), ο οποίος, ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω της παραγωγής του «Muhhamad Ali's Greatest Fight» για το HBO και στην προετοιμασία του «The Bengali Detective» για λογαριασμό της Fox Searchlight.

Η ταινία θα αφηγείται την άνοδο των Queen και θα σταματάει στην θρυλική εμφάνιση του συγκροτήματος στο Live Aid του 1985.

Δεν είναι ότι το νέο μας ενθουσιάζει, αν και ο Κοέν έχει αποδείξει πως όταν θέλει να είναι ηθοποιός μπορεί να το κάνει καλύτερα από πολλούς (βλ. «Hugo»), ωστόσο μας φοβίζει η περίπτωση στην οποία η queer περσόνα του Μέρκιουρι θα ξυπνήσει στον Κοέν τον Μπρούνο που κρύβει μέσα του!

Διαβάστε περισσότερα για τον «Δικτάτορα» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου