Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Faraway Downs»

Η ταινία «Australia» του Μπαζ Λούρμαν έχει μονταριστεί από την αρχή για να γίνει τηλεοπτική σειρά, έχοντας μάλιστα καινούργιο τίτλο, πλάνα, soundtrack και φινάλε. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Saltburn»

Η νέα ταινία της Εμεραλντ Φένελ, ένα γοτθικό θρίλερ, θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Poor Things»

Ενα νέο trailer της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με την Εμα Στόουν να σχολιάζει το ρόλο της ως «Μπέλα». Δείτε το... Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Boys in the Boat»

Η νέα ταινία του Κλούνεϊ, η οποία θα μιλά για την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936, θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Napoleon»

Ζήτω ο Στρατηγός! Νέο, επικό, τρέιλερ του «Ναπολέοντα» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Zone of Interest»

Η βραβευμένη στις Κάννες με το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο της επιτροπής και το βραβείο της Fipresci ταινία του Γκλέιζερ θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Ferrari»

Ο Ανταμ Ντράιβερ είναι αγνώριστος ως Ενζο Φεράρι στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάικλ Μαν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«The Strangers: Chapter 1»

Το πρώτο κεφάλαιο της reboot τριλογίας της κλασσικής ταινίας τρόμου home invasion έρχεται στις αίθουσες το 2024.

«Sly»

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ζωή και την καριέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου.

«Anyone But You»

Οι Σίντνεϊ Σουίνι και Γκλεν Πάουελ πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κομεντί βασισμένη στο «Much Ado About Nothing» του Σαίξπηρ.

«Bad Behavior»

Η κόρη της Τζέιν Κάμπιον ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια ταινία η οποία μιλάει για μια πρώην ηθοποιό - παιδί (Τζένιφερ Κόνελι) που αναζητά τη φώτιση μέσω του πνευματικού ηγέτη που συναντά σε ένα καταφύγιο (Μπεν Γουίσο) και περιηγείται στην ταραχώδη σχέση με την κόρη της κασκαντέρ (Αλις Ενγκλερτ).

«Eileen»

Μετά τη «Lady MacBeth» με την Φλόρενς Πιου, ο Ολντροϊντ σκηνοθετεί ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο επικεντρώνεται στην παράξενη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μια περίεργη νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια φυλακή για ανήλικους (Τόμας ΜακΚένζι) και τη νέα σύμβουλο (Αν Χάθαγουεϊ) που ξεκινάει δουλειά στο σωφρονιστικό ίδρυμα.