Buzz

Ο Ανταμ Ντράιβερ είναι αγνώριστος ως Ενζο Φεράρι στο πρώτο τρέιλερ του «Ferrari»

στα 10

Η ταινία του Μάικλ Μαν θα κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στην Βενετία και είναι από τις λίγες ταινίες στις οποίες οι σταρ της έχουν πάρει την άδεια να παρεβρεθούν στο κόκκινο χαλί.

Ο Ανταμ Ντράιβερ είναι αγνώριστος ως Ενζο Φεράρι στο πρώτο τρέιλερ του «Ferrari»

Μπορεί ο Μάικλ Μαν να περιμένει το πράσινο φως για το «Heat 2», αλλά ήδη έχει ήδη έτοιμη τη νέα του ταινία «Ferrari» η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Το «Ferrari» εκτυλίσσεται το 1957 κι ακολουθεί τον Ενζο Φεράρι, πρώην ραλίστα τής Formula 1, καθώς βυθίζεται σε οικονομική και προσωπική κρίση. Η εταιρία που ο ίδιος κι η γυναίκα του, Λάουρα, έχτισαν από το μηδέν μια δεκαετία νωρίτερα απειλείται με πτώχευση, ο εύθραυστος γάμος τους πλήττεται ακόμα περισσότερο λόγω του μονάκριβου γιου τους, ο Φεράρι αναγνωρίζει έναν ακόμα, με τη Λίνα Λάρντι. Το πάθος του για τη νίκη των εξωθεί στα άκρα κι η μοίρα του, της οικογένειας και της εταιρίας του εστιάζει μόνο στον εμβληματικό αγώνα Mille Miglia.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ένας αγνώριστος Ανταμ Ντράιβερ στον ρόλο του Ενζο Φεράρι και μαζί του οι Πενέλοπε Κρουζ στον ρόλο της συζύγου του Λάουρα Φεράρι η Σέιλιν Γούντλεϊ στον ρόλο της ερωμένης του Λίνα Λάρντι και οι Πάτρικ Ντέμπσι και Τζακ Ο'Κόνελ.

Διαβάστε ακόμα: Παρά την απεργία των Αμερικανών ηθοποιών, Πενέλοπε Κρουζ και Ανταμ Ντράιβερ θα πάνε στη Βενετία για το «Ferrari» του Μάικλ Μαν

ferrari

Η νέα ταινία του Μάικλ Μαν είναι μια παραγωγή της Neon που δεν είναι μέλος του μεγάλου σωματείου παραγωγών AMPTP. Το αίτημα της ταινίας για το αποκαλούμενο «interim agreement», μια προσωρινή συμφωνία εργασίας, δηλαδή, έγινε δεκτό από το SAG-AFTRA κι έτσι οι σταρ της ταινίας, Ανταμ Ντράιβερ και Πενέλοπε Κρουζ και, μαζί τους, οι Σεϊλίν Γούντλεϊ, ο Πάτρικ Ντέμπσι κι ο Τζακ Ο'Κόνελ θα μπορέσουν να μπουν στη μαγική τους γόνδολα και να καταφθάσουν στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου το «Ferrari» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα, να βαδίσουν στο κόκκινο χαλί, να φωτογραφηθούν και να δώσουν συνεντεύξεις. Φυσικά η ταινία του Μάικλ Μαν δεν είναι η μόνη που εξασφάλισε αυτή τη συμφωνία, είναι όμως σίγουρα η πιο βαρέων κυβικών.

To σενάριο της ταινία γράφτηκε από τον Μαν και τον Τρόι Κένεντι-Μάρτιν και βασίζεται στην βιογραφία του Μπροκ Γέιτς «Enzo Ferrari — The Man, The Cars, The Races, The Machine», η οποία εκδόθηκε το 1991.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.