Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ

στα 10

Η νέα ταινία του Κλούνεϊ, η οποία θα μιλά για την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936, θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Πρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πέρα από ηθοποιός ξέρει και να σκηνοθετεί. Ετσι επιστρέφει δυο μόλις μετά την τελευταία του ταινία «The Tender Bar» κι αυτή την φορά ετοιμάζεται να πει την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936.

Η ταινία, η οποία θα έχει τίτλο «The Boys in the Boat», βασίζεται στη ομότιτλο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν, αφορά την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον του 1936 που αγωνίστηκε για το χρυσό στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο, την ίδια χρονιά που ο Τζέσι Οουενς, ένας μη Αρειος αθλητής, κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια μέσα στη χώρα των Ναζί. Αυτή η εμπνευσμένη αληθινή ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αουτσάιντερ στο απόγειο της Μεγάλης Υφεσης του 1929 καθώς βρίσκονται στο προσκήνιο και αντιμετωπίζουν επίλεκτους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στην τηλεόραση για να σκηνοθετήσει την σειρά «The Department»

The Boys in the Boat

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόελ Ετζερτον και Κάλουμ Τέρνερ. Ο Κλούνεϊ σκηνοθετεί, βασισμένος σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ, του σεναριογράφου του «The Revenant», με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά και στην ταινία του «The Midnight Sky» το 2020.

Το στούντιο της MGM που έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας, κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από αυτή, αλλά και ένα featurette με παρασκήνια από τα γυρίσματα. Η ταινία «The Boys in the Boat» θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάτι που φωνάζει για Οσκαρ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

the boys in the boat