Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από μιούζικαλ μέχρι οσκαρικές ταινίες και πολυαναμενόμενες σειρές, τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Hillbilly Elegy»

O Ρον Χάουαρντ στέλνει ολοταχώς στα Οσκαρ τις Εϊμι Ανταμς και Γκλεν Κλόουζ με μια ταινία η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες πριν κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hillbilly Elegy».


«The Mandalorian Season 2»

Ενα ακόμα teaser πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στο Disney+ στις 30 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mandalorian Season 2».


«Πρόστιμο»

H δεύτερη μεγάλου μήκους του Φωκίωνα Μπόγρη θα κάνει την πρεμιέρα της στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Πρόστιμο».


«Shorta»

Το φιλμ των Αντερς Ολχολμ και Φρέντερικ Λους Βιντ έκανε την πρεμιέρα του στη Bενετία κι ετοιμάζεται τώρα για αυτό της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shorta».


«Uncle Frank»

O Αλαν Μπολ επιστρέφει με μια νέα lgbt δραμεντί με πρωταγωνιστές τους Σοφία Λίλις και Πολ Μπέτανι η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Amazon Prime στις 26 Νοεμβρίου.


«His Dark Materials Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της «Τριλογίας του Κόσμου» έρχεται το φθινόπωρο και θα ακολουθεί τα γεγονότα του δεύτερου βιβλίου, «Ο Αρχοντας των Δύο Κόσμων», και η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα έχει έναν μικρό ρόλο έκπληξη στην σειρά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials Season 2».


«Everybody’s Talking About Jamie»

To αγαπημένο μιούζικαλ του West End το οποίο μιλάει για το όνειρο ενός 16χρονου αγοριού να γίνει drag queen γίνεται ταινία.


«The Crown Season 4»

Το νέο τρέιλερ της σειράς επικεντρώνεται στην Λαίδη Νταϊάνα της Εμα Κόριν και τη Μάργκαρετ Θάτσερ της Γκίλιαν Αντερσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown Season 4».


«Letter to You»

Ενα ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ από την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Letter to You».


«Ammonite»

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Η Χώρα του Θεού», μας δείχνει το πρώτο της, παθιασμένο τρέιλερ με πρωταγωνιστές τις Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ammonite».


«Soul»

Σε κάτι που μοιάζει ως μια άτυπη συνέχεια του «Inside Out», η Pixar ετοιμάζεται να μας δώσει την πιο ενήλικη ταινία της μέχρι σήμερα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Soul».


«Nine Days»

O Γουίνστον Ντιούκ οδηγεί χαμένες ψυχές στο φως στο πρώτο τρέιλερ της βραβευμένης ταινίας του Sundance.


«Monster Hunter»

O Πολ Γ. Σ. Αντερσον επιστρέφει με μια κινηματογραφική μεταφορά ενός ακόμη γνωστού video game, με πρωταγωνίστρια τη Μίλα Γιόβοβιτς.


«Jiu Jitsu»

O Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί ως ένας πολεμιστής ο οποίος πρέπει να εκπαιδεύσει έναν άνδρα για να πολεμήσει έναν εξωγήινο με το όνομα Μπραξ. Φωνάζει cult από χιλιόμετρα μακριά.


«I’m Your Woman»

H Ρέιτσελ Μπρόσναχαν πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία της Τζούλια Χαρτ ως μια μητέρα η οποία προσπαθεί να επιβιώσει στους δρόμους με το μωρό της όταν φεύγει από το σπίτι και τον εγκληματία άντρα της.


«Animaniacs»

Η θεότρελη παρέα σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει με νέα επεισόδια στο Hulu στις 20 Νοεμβρίου.


«The Empty Man»

Μετά από διάφορες αναβολές η ταινία βασισμένη στο κόμικ τρόμου του Κάλεν Μπαν, όπου σε μια μικρή πόλη της Αμερική αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς κάποια παιδιά, κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες.


«Love and Monsters»

Ενα αγόρι πάει να βρει το κορίτσι των ονείρων του και να εκφράσει την αγάπη του. Το μόνο πρόβλημα είναι τα τέρατα τα οποία έχουν κατακλίσει την Γη.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.