Buzz

Καμια... ψυχή για τις αίθουσες! Και τo «Soul» της Pixar κατευθείαν στο Disney Plus

στα 10

Αλλη μια μεγάλη ταινία που προσπερνά την έξοδο στις αίθουσες και θα κάνει την πρεμιέρα της σε streaming τα Χριστούγεννα.

Καμια... ψυχή για τις αίθουσες! Και τo «Soul» της Pixar κατευθείαν στο Disney Plus

Εν μέσω μπαράζ ανακοινώσεων για αναβολές εξόδου ταινιών στους κινηματογράφους, εξαιτίας της πανδημίας, η Disney παίρνει την απόφαση να προσπεράσει τις αίθουσες και για το «Soul» της Pixar που θα βγει στο Disney Plus στις 25 Δεκεμβρίου ως ο τέλειος χριστουγεννιάτικος μπουναμάς για όλη την οικογένεια.

Η πρακτική που η Disney τόλμησε με τη «Μουλάν» (είχε προηγηθεί και το «Artemis Fowl») φαίνεται να έχει μεγαλύτερο νόημα για την εταιρία από την αναβολή εξόδου των ταινιών της, αφού εκτός από το γεγονός πως η «Μουλαν» υπήρξε τελικά προσδοφόρα στα μέτρα της νέας εποχής και σίγουρα περισσότερο από το «Tenet» που τόλμησε την έξοδο στα σινεμά, η έλλειψη του Disney+ σε πολλές χώρες του πλανήτη (κυρώς στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα) δίνει την ευκαιρία και για μερική κινηματογραφική έξοδο, διατηρώντας την παράδοση ζωντανή.

Διαβάστε ακόμη: Το σχέδιο για ανοιχτά σινεμά το χειμώνα σε... 4 επίπεδα επιφυλακής, εν μέσω πανδημίας

soul 607

Η απόφαση της εξόδου του «Soul» στην πλατφόρμα έρχεται να ενισχύσει την τρομερή επιτυχία του Disney+, που μετράει μέχρι σήμερα περισσότερους από 60 εκατομμύρια συνδρομητές, ένα νούμερο που η Disney υπολόγιζε ότι θα αγγίξει το 2024. Η μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας και αυτή που έφερε τους περισσότερους νέους συνδρομητές εν μέσω lockdown ήταν το «Hamilton», η κινηματογραφημένη θρυλική παράσταση του Λιν - Μάνουελ Μιράντα.


Διαβάστε ακόμη: To «Dune» αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 21, το «the Batman» για το 2022

soul