Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Scream 5»

Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν μαζί με ένα νέο καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scream 5».

«The Tender Bar»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκηνοθετεί τον Μπεν Αφλεκ στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Tender Bar». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tender Bar».

«Voir»

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Ντέιβιντ Φίντσερ για το Netflix, με θέμα το σινεμά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Voir».

«The Black Phone»

Ο Ιθαν Χοκ είναι ανατριχιαστικός στο τρέιλερ του «The Black Phone» του Σκοτ Ντέρικσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Black Phone».

«The Mayor Of Kingstown»

O Τζέρεμι Ρέινερ κι ο Κάιλ Τσάντλερ πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική σειρά του Τέιλορ Σέρινταν για το Paramount+.

«The Sex Lives Of College Girls»

Η Μίντι Κάλινγκ επιστρέφει με μια νέα κωμική σειρά στο HBO Max για την σεξουαλική ζωή των κοριτσιών.

«Curb Your Enthusiasm 11»

Pretty, pretty, pretty good (news): ο 11ος κύκλος σε λίγες μέρες κοντά μας. Δείτε το τρέιλερ! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Curb Your Enthusiasm 11».

«Get Back»

Το ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τους Beatles έρχεται επιτέλους στο Disney+ σε ένα event τριών επεισοδίων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Get Back».

«The Shrink Next Door»

Το podcast με τον ψυχολόγο Αϊζακ Χέρτσκοπφ, με τις αντισυμβατικές μεθόδους, γίνεται σειρά στο Apple TV+ με τους Πολ Ραντ, Γουίλ Φέρελ και Κάθριν Χαν.

«Home Sweet Home Alone»

To reboot του «Home Alone» που δεν ζήτησε κανείς έρχεται στο Disney+ με πρωταγωνιστή τον Αρτσι Γέιτς του «Jojo Rabbit».

«Robin Robin»

H νέα ταινία του στούντιο Aardman για το Netflix έρχεται τον Νοέμβριο και μιλάει για την ιστορία μιας οικογένειας ποντικών η οποία ανακαλύπτει ένα νεογέννητο κοκκινολαίμη και αποφασίζουν να το μεγαλώσουν.

«Belle»

Η νέα anime ταινία του υποψήφιου για Οσκαρ σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα («Mirai») είναι μια νέα εκδοχή στο παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

«Women Is Losers»

Ο Σίμου Λιού, του «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», και η Λορένζα Ιζο πρωταγωνιστούν στο νέα δράμα της Λισέτ Φελιτσιάνο.

«Bruised»

Η Χάλι Μπέρι σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ως μια αθλήτρια πολεμικών τεχνών η οποία προσπαθεί να βρει την δική της λύτρωση.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021