Buzz

Ο Ιθαν Χοκ είναι ανατριχιαστικός στο τρέιλερ του «The Black Phone» του Σκοτ Ντέρικσον

στα 10

Τι λέτε, θα καταφέρει να ρίξει το «Sinister» από την θέση της πιο ανατριχιαστικής ταινίας όλων των εποχών;

Ο Ιθαν Χοκ είναι ανατριχιαστικός στο τρέιλερ του «The Black Phone» του Σκοτ Ντέρικσον

Μπορεί η ταινία «Sinister» να έχει κερδίσει, επιστημονικά πάντα, τον τίτλο της πιο τρομαχτικής ταινίας όλων των εποχών, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως κάνει τον σκηνοθέτη της, Σκοτ Ντέρικσον, να επαναπαυτεί. Ετσι, ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να συνεργαστεί με τον σεναριογράφο Σι Ρόμπερτ Κάργκιλ για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη την ιστορία τρόμου του Τζο Χιλ, γιου του Στίβεν Κινγκ, «The Black Phone», η οποία είναι μέρος της ανθολογίας του συγγραφέα, «20th Century Ghosts».

Πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή ιστορία στην οποία ένα μικρό παιδί έχει απαχθεί από έναν άγνωστο και βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό υπόγειο, γεμάτο από το αίμα δολοφονημένων μικρών παιδιών. Εκεί υπάρχει ένα χαλασμένο μαύρο τηλέφωνο το οποίο, ξαφνικά, αρχίζει να χτυπάει.

Δείτε ακόμα: Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από το «Scream 5»

the black phone

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χτες βλέπουμε έναν αρκετά ανατριχιαστικό Ιθαν Χοκ στον ρόλο του δολοφόνου των παιδιών με την διαβολική μάσκα και τα μαύρα μπαλόνια με την ταινία να φαίνεται να έχει αρκετά vibes από την ταινία «Αυτό».

Ο Ντέρικσον δήλωσε πως δεν θα συμβιβαστεί η ταινία αυτή να είναι κάτι λιγότερο από R-rated, άρα να περιμένουμε αρκετό gore και αίμα αλλά και περισσότερες ανατριχίλες. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Μέισον Θέιμς στον ρόλο του μικρού αγοριού, Τζον Φίνεϊ, το οποίο βρίσκεται κλειδωμένο στο υπόγειο και η Μάντελιν ΜακΓκρο, που θα παίξει το ρόλο της αδερφής του (αν και ο χαρακτήρας αυτός εμφανίζονταν ελάχιστα στην ιστορία, ο ρόλος της φαίνεται πως έχει μεγαλώσει για την ταινία). Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τζέισον Μπλουμ με το στούντιο του Blumhouse, μαζί με τους Ντέρικσον και Κάργκιλ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου.