Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

BUZZ 30 NOV  /  Flix Team

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Λίγα και αξιόλογα τρέιλερ γέμισαν την εβδομάδα των Ευχαριστιών που μόλις πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Onward»

Oι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ δανείζουν τις φωνές τους στα δυο αδέρφια ξωτικά που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το... υπόλοιπο μισό του πατέρα τους σε ένα «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» με ξωτικά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Onward».


«Honey Boy»

O Σάια ΛαΜπεφ στο ρόλο του πατέρα του Σάια ΛαΜπεφ στη βιογραφία του Σάια ΛαΜπεφ.


«Le Prince Oublié»

Ο Ομαρ Σι δεν είναι πια πρίγκιπας (της κόρης του) σε μια ταινία για τη δύναμη της φαντασίας -και για όλη την οικογένεια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Le Prince Oublié».


«The Walking Dead: World Beyond»

Τρίτη σειρά βγαλμένη μέσα από τον κόσμο του «The Walking Dead» με ακόμα περισσότερα ζόμπι.Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.