Buzz

To τρέιλερ του «Onward» της Pixar είναι ένα «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» με ξωτικά

στα 10

Oι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ δανείζουν τις φωνές τους στα δυο αδέρφια ξωτικά που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το... υπόλοιπο μισό του πατέρα τους.

To τρέιλερ του «Onward» της Pixar είναι ένα «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» με ξωτικά

H Pixar ετοιμάζει να φέρει την μαγεία ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη νέα της ταινία «Onward». Στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ ως δυο αδέρφια ξωτικά στους οποίους η μητέρα τους τούς δίνει ένα μαγικό ραβδί του νεκρού τους πατέρα, το οποίο μπορεί να τον φέρει στην ζωή για μια μόνο μέρα. Αλλά καθώς εκτελούν το ξόρκι για να τον φέρουν πίσω, κάτι πάει στραβά και το αδέρφια αναγκάζονται να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να βρουν το υπόλοιπο μισό του πατέρα τους.

Διαβάστε ακόμα: Oταν το «Spirited Away» ξεπέρασε το «Toy Story 4» στο box office. Στην Κίνα

onward 607

Το πρώτο τρέιλερ έχει όλα τα συστατικά επιτυχίας που μας έχει συνηθίσει η Pixar – αξιαγάπητους χαρακτήρες, περιπέτεια, συγκίνηση – αλλά εδώ προσθέτει και κάτι που θυμίζει σκηνές από το «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» αλλά με αρκετές δόσεις φαντασίας και μαγείας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους και η Οκτάβια Σπένσερ. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου 2020. Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «Frozen 2»

onward poster 607