Buzz

Ο Ομαρ Σι δεν είναι πια πρίγκιπας (της κόρης του) στο «Le Prince Oublié» του Μισέλ Χαζαναβίσιους

στα 10

Σε μια ταινία για τη δύναμη της φαντασίας -και για όλη την οικογένεια!

Ο Ομαρ Σι δεν είναι πια πρίγκιπας (της κόρης του) στο «Le Prince Oublié» του Μισέλ Χαζαναβίσιους

Επιστρέφοντας μετά το «Γκονταρ Αγάπη μου» σε ένα πιο ευρύ στις εμπορικές φιλοδοξίες του σινεμά και κάνοντας ουσιαστικά την πρωτη του ταινία και για παιδιά, ο Μισέλ Χαζαναβίσιους μεταμορφώνει τον Ομαρ Σι στον τέλειο μπαμπά.

Ο Τζιμπί μεγαλώνει μόνος του την κόρη του και κάθε βράδυ μέχρι τα εφτά της χρόνια, την βάζει για ύπνο ταξιδεύοντας την σε ένα φανταστικό κινηματογραφικό στούντιο το «Stolyland» όπου κάθε φανταστική περιπέτεια γίνεται πραγματικότητα κι ο ίδιος είναι ο πρωταγωνιστής σε κάθε «ταινία» στον ρόλο του πανεμορφου πρίγκιπα.

Δείτε ακόμη: Μόνο ο Ράιαν Ρέινολντς μπορεί να διαφημίσει μια ταινία, μια τηλεόραση κι ένα ποτό σε 30 δευτερόλεπτα

Le Prince Oublié 607

Ομως καθώς τα χρόνια περνούν και καθώς η μικρή Σοφία μεγαλώνει, η μαγεία των ιστοριών που ο μπαμπάς της αφηγείται κάθε βράδυ αρχίζει να ξεθωριάζει κι ο Τζιμπί θα πρέπει να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να παραμείνει ο πρίγκιπας της αγαπημένης του κόρης.

Le Prince Oublié 607

Γεμάτο χιούμορ και ειδικά εφέ το «Le Prince Oublié» είναι ξεκάθαρα μια ταινία για όλη την οικογένεια και κυρίως για όλους εκείνους τους μπαμπάδες που πιθανότατα κουβαλάνε μια σειρά από ενδιαφέροντες ψυχολογικους κόμπους στην σχέση τους με τις κόρες τους. Το φιλμ βγαίνει στις γαλλικές αίθουσες στις αρχές Φεβρουαρίου και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον παρουσιάζει την «Black Widow», με δικά της λόγια