Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«John Wick: Chapter 4»

Ο Τζον Γουίκ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του τέταρτου κεφαλαίου του franchise με δολοφονικές διαθέσεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «John Wick: Chapter 4».

«The Whale»

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο, με τον Μπρένταν Φρέιζερ να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο να κερδίζει το πρώτο του Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Whale».

«Pinocchio»

Νέο πανέμορφο τρέιλερ της ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου πριν κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pinocchio».

«Witcher: Blood Origin»

Η spin-off σειρά της πετυχημένης σειράς του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Γέο θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου.

«Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Καινούργιο μυστήριο, καινούργιοι ύποπτοι στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

«I Wanna Dance With Somebody»

Νέο τρέιλερ για τη βιογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ναόμι Ακι, και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Wanna Dance With Somebody».

«Devotion»

Ο Τζόναθαν Μέιτζορ και ο Γκλεν Πάουελ είναι πιλότοι στον πόλεμο της Κορέας στη νέα ταινία του Τζ. Ντ. Ντίλαρντ.

«The Almond and the Seahorse»

H Ρέμπελ Γουίλσον και η Σάρλοτ Γκέινσμπουργκ πρωταγωνιστούν ως μια αρχαιολόγος και μια αρχιτέκτονας αντίστοιχα που παλεύουν να φανταστούν ξανά ένα μέλλον μετά από τραυματικό εγκεφαλικό τραύμα τους αφήνει μακριά από τους ανθρώπους που αγαπούν.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.