Buzz

Στο πρώτο τρέιλερ του «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι ο Μπρένταν Φρέιζερ δείχνει πανέτοιμος για το Οσκαρ του

στα 10

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο, με τον Φρέιζερ να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο να κερδίζει το πρώτο του Οσκαρ.

Στο πρώτο τρέιλερ του «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι ο Μπρένταν Φρέιζερ δείχνει πανέτοιμος για το Οσκαρ του

Η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι «The Whale» έκανε την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Κινηματογράφου της Βενετίας, με τον πρωταγωνιστή της Μπρένταν Φρέιζερ να κερδίζει μερικές από τις καλύτερες κριτικές της καριέρας του, κάνοντάς τον μάλιστα ένα δυνατό υποψήφιο για να κερδίσει φέτος το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Το «The Whale» ακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του, ναυαγισμένος στον καναπέ του, τρώγοντας μέχρις ότου ο θάνατος τον σταματήσει. Εχοντας φτάσει ήδη τα 270 κιλά, θα δώσει στον εαυτό του μια τελευταία ευκαιρία, δοκιμάζοντας να επανασυνδεθει με την κόρη του που έχει χρόνια να δει. Κι όπως θα ανακαλύψει, εκείνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια απόλυτα δυσαρεστημένη από την ζωή της έφηβη που δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα ακριβώς όπως τα βλέπει. Και με κάποιον τρόπο, η συνάντηση αυτών των δυο ανθρώπων, θα δώσει στον καθένα τους την δυνατότητα να κάνουν μια στροφή και να δούν τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική ματιά.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από το «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι και το «The Eternal Daughter» της Τζοάνα Χογκ

the whale

Το θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χαντερ, βραβευμένο ανάμεσα σε άλλα με το GLAAD Media Award, περιγράφεται καυστικά αστείο και μακάβριο αλλά την ίδια στιγμή μεγαλόκαρδο και συγκινητικό, επίθετα που τα περισσότερα από αυτά δείχνουν απόλυτα ταιριαστά στον κινηματογραφικό κόσμο του Αρονόφκσι.

Η ταινία ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά πριν από αυτό έχουμε το πρώτο δυνατό και αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο πρώτο της τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

the whale