Buzz

Ο Τζον Γουίκ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του τέταρτου κεφαλαίου του franchise με δολοφονικές διαθέσεις

στα 10

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Τσαντ Σταχέλσκι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2023.

Ο Τζον Γουίκ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του τέταρτου κεφαλαίου του franchise με δολοφονικές διαθέσεις

«Απλά κοίτα να το διασκεδάσεις», ακούγεται να λέει ο Γουίνστον του Ιαν ΜακΣέιν στον Τζον Γουίκ του Κιάνου Ριβς. Και αν λάβουμε υπόψιν το πρώτο τρέιλερ του «Τζον Γουίκ: Κεφάλαιο 4», μαζί με τον Γουίκ σίγουρα θα διασκεδάσουμε και εμείς αρκετά μαζί του.

Ο Ριβς επιστρέφει ως ο θρυλικός δολοφόνος στο τέταρτο επεισόδιο του franchise, το οποίο βλέπει τον κόσμο του «John Wick» να επεκτείνεται πέρα από τα όρια της Νέα Υόρκη σε ολόκληρο τον κόσμο, με στάσεις όπως στη Γαλλία, στη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Διαβάστε ακόμα: Κιάνου Ριβς και Τοντ Φιλντ αποχωρούν από την σειρά «The Devil in the White City»

john wick chapter 4

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Τσαντ Σταχέλσκι και σε σενάριο των Σέι Χάτεν και Μάικλ Φιντς, θα χτυπήσει τις αίθουσες στις 23 Μαρτίου 2023 και σε αυτή πρωταγωνιστούν, πέρα από τους Ριβς και ΜακΣέιν, και οι Λανς Ρέντικ, Ντόνι Γιέν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Κλάνσι Μπράουν, Μάρκο Ζαρόρ και Σκοτ Αντκινς.

Αν και το τέταρτο κεφάλαιο δείχνει πως θα είναι πιο επικό από τα προηγούμενα, ας μην ξεχνάμε πως μαζί με την ταινία αυτή ετοιμάζεται και η spin-off σειρά βασισμένη στο σύμπαν του «Τζον Γουίλ» με τίτλο «Ballerina» με πρωταγωνίστρια την Ανα Ντε Αρμας, η οποία θα κυκλοφορήσει κι αυτή κάποια στιγμή μέσα στο 2023.