Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Bros»

Η πρώτη ρομαντική κομεντί με ένα εξ ολοκλήρου γκέι καστ από ένα μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ έχει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bros».

«She-Hulk: Attorney at Law»

Η Τζένιφερ Γουόλτερς μπαίνει στο MCU και τα... «σπάει». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «She-Hulk: Attorney at Law».

«Netflix Geeked Week»

Στο τρέιλερ για το Geeked Week του Netflix, ανάμεσα στις διάφορες σειρές που δούμε εκείνη την εβδομάδα, βρίσκεται και το «The Sandman». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Netflix Geeked Week».

«Prey»

Το «Predator» του 1987 αποκτά μια ταινία prequel σε σκηνοθεσία του Νταν Τράτστενμπεργκ, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της φέτος τον Σεπτέμβριο και έρχεται στο Disney+ το καλοκαίρι του 2022.

«Good Luck To You, Leo Grande»

Η ταινία ακολουθεί τη Νάνσι Στόουκς, μια 55χρονη χήρα που λαχταρά για κάποια περιπέτεια, ανθρώπινη σύνδεση και λίγο και καλό σεξ.

«The Old Man»

Ο Τζεφ Μπρίτζες πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του FX ως ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν που προσπαθεί να ξεφύγει από το νόμο.

«Spiderhead»

O Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix ως ένας οραματιστής επιστήμονας υπεύθυνος για την ίδρυση μιας πολυτελούς φυλακής στην οποία οι κρατούμενοι επαναφέρονται στην κοινωνία με τη βοήθεια συνεδριών πειραματικής θεραπείας και φαρμάκων που αλλάζουν το μυαλό.

«Irma Vep»

Ο Ολιβιέ Ασαγιάς σκηνοθετεί τη σειρά του HBO Max βασισμένη στην ταινία του ίδιου με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ.

«The Forgiven»

Οι Ρέιφ Φάινς και Τζέσικα Τσαστέιν πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι πλουσίων οι οποίοι ένα βράδυ σκοτώνουν με το αυτοκίνητό τους ένα άνδρα και όταν το μαθαίνει η οικογένειά του απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Queer As Folk»

Η σειρά που άφησε την δική ιστορία στην τηλεόραση, επιστρέφει με ένα σύγχρονο remake στο Peacock στις 9 Ιουνίου.

«The Umbrella Academy Season 3»

Ομπρέλα εναντίον Σπουργιτών. Η τρίτη σεζόν έρχεται στο Netflix στις 22 Ιουνίου.

«This England»

Η βρετανική σειρά βασισμένη στους ταραχώδεις πρώτους μήνες του Μπόρις Τζόνσον ως πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου με πρωταγωνιστή έναν αγνώριστο Κένεθ Μπράνα και σκηνοθεσία του Μάικλ Γουίντερμποτομ, θα κάνει την πρεμιέρα της αυτό τον φθινόπωρο.

«Three Thousand Years of Longing»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στις Κάννες, η νέα ταινία του Τζορτζ Μίλερ μας αποκαλύπτει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Three Thousand Years of Longing».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.