Buzz

Η γκέι ρομαντική κωμωδία «Bros» έχει το πρώτο της τρέιλερ

στα 10

Η πρώτη ρομαντική κομεντί με ένα εξ ολοκλήρου γκέι καστ από ένα μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ έχει το πρώτο της τρέιλερ.

Η γκέι ρομαντική κωμωδία «Bros» έχει το πρώτο της τρέιλερ

Σε μια εποχή όπου το είδος της ρομαντικής κομεντί φαίνεται πως αργοπεθαίνει, το Χόλιγουντ προσπαθεί να βρει τρόπους για να του δώσει μια νέα και, γιατί όχι, μια πιο «πολύχρωμη» ζωή. Κι αυτό έρχεται με μια ταινία η οποία επικεντρώνεται σε δυο γκέι άντρες, έχει γραφτεί από έναν γκέι άντρα και το κύριο καστ της ταινίας είναι όλ@ τους μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Διαβάστε ακόμα: Πάρτε μια πρώτη μικρή γεύση από το «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ

bros

Καλωσήρθατε στον κόσμο των «Bros», μια ταινία από το στούντιο της Universal, σε σενάριο του Μπίλι Αίχνερ, ο οποίος και πρωταγωνιστεί, και σε σκηνοθεσία του Νίκολας Στόλερ, γνωστός από τις ταινίες «Neighbors» και «Forgetting Sarah Marsall». Μια ταινία η οποία μπορεί να έχει τη βασική πλοκή μιας ρομαντικής κομεντί –δύο άτομα με προβλήματα δέσμευσης προσπαθούν να κάνουν μια σχέση να δουλέψει– εκτός από αυτή τη φορά, το δυναμικό «θα το κάνουν, δεν θα το κάνουν» επικεντρώνεται σε ένα γκέι αντρικό ζευγάρι.

Στην ταινία δεν είναι μόνο ο Αίχνερ ανοιχτά γκέι ηθοποιός. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Λουκ ΜακΦάρλαν, Τα Μάντισον, Μόνικα Ρέιμοντ, Γκιγιέρμο Ντίαζ, Γκάι Μπράνουμ και Αμάντα Μπιρς.

Το «Bros» θα βγει στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου. Για την ώρα απολαύστε το, ομολογουμένως αρκετά αστείο και NSFW, τρέιλερ παρακάτω.

bros poster