Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Lisey’s Story»

Στη μίνι σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, πρωταγωνιστούν οι Τζούλιαν Μουρ και Κλάιβ Ουεν και την σκηνοθετεί ο Πάμπλο Λαραΐν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lisey’s Story».


«Friends: The Reunion»

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν. Ακριβώς τη στιγμή που τα χρειαζόμασταν! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Friends: The Reunion».


«The Sparks Brothers»

Δεν χρειάζεται να είστε φαν των Sparks για να απολαύσετε αυτό το μουσικό ντοκιμαντέρ του Εντγκαρ Ράιτ. Αλλά αν δεν είστε, εσείς χάνετε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Sparks Brothers».


«The Man With the Answers»

Πρώτες εικόνες για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Στέλιου Καμμίτση μετά τα «Κωλόπαιδα». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Man With the Answers».


«Venom: Let there be Carnage»

Μετά την αναβολή του, λόγω της πανδημίας, το «Venom 2» (αυθεντικός τίτλος «Venom: Let there be Carnage») του Αντι Σέρκις θα βγει τελικά στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου. Κι όπως δείχνει το πρώτο τρέιλερ, με άγριες διαθέσεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Venom: Let there be Carnage».


«Ανεμος Ελευθερίας 1821»

Αν είναι να εμπιστευθείς στα χέρια κάποιου τη μόνη μυθοπλαστική ταινία μεγάλου μήκους που ετοιμάστηκε και παρουσιάζεται στο πλαίσιο της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ας είναι στα χέρια του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ανεμος Ελευθερίας 1821».


«The Hitman’s Wife’s Bodyguard»

O Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επιστρέφουν για το σίκουελ της κωμωδίας του 2017 με τους Σάλμα Χάγιεκ και Αντόνιο Μπαντέρας να συμπρωταγωνιστούν.


«The Forever Purge»

H πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς έρχεται να φέρει την κάθαρση ξανά στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.


«1971: The Year That Music Changed Everything»

To ντοκιμαντέρ οχτώ επεισοδίων, από τους δημιουργούς του «Amy», έρχεται να ρίξει φως με αρχαϊκό υλικό, συνεντεύξεις και αφηγήσεις, στην επιρροή που είχε η μουσική στην πολιτική της Αμερικής την δεκαετία του 70.


«Lupin Season 2»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει το καλοκαίρι.


«Stillwater»

Στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Spotilight», πρωταγωνιστεί ο Ματ Ντέιμον ως ένας πατέρας από την Οκλαχόμα ο οποίος ταξιδεύει στην Γαλλία για να προσπαθήσει να απαλλάξει την κόρη του από ένα έγκλημα, η οποία επιμένει πως δεν έχει διαπράξει.


«The Green Knight»

Βασισμένη σε ένα ποίημα γραμμένο τον 14ο αιώνα η ταινία του Ντέιβιντ Λόουερι είναι η μεσαιωνική ταινία φαντασίας που θέλουμε να δούμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Green Knight».


«Solos»

Αν Χάθαγουεϊ, Ελεν Μίρε, Αντονι Μακί, Μόργκαν Φρίμαν και άλλοι πρωταγωνιστούν στην σειρά ανθολογίας επιστημονικής φαντασίας του Amazon Prime σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Βέιλ όπου εξερευνά τις περίεργες, όμορφες, σπαρακτικές, ξεκαρδιστικές, θαυμάσιες αλήθειες του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.


«Petite Maman»

Η 8χρονη Νέλι μόλις έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και βοηθά τους γονείς της να τακτοποιήσουν τα πράγματά της. Εξερευνά το σπίτι όπου μεγάλωσε η μαμά της, Μαριόν, και το δάσος όπου έπαιζε και είχε χτίσει ένα δεντρόσπιτο, για το οποίο έχει ακούσει τόσα πολλά. Ξαφνικά η μητέρα της φεύγει και η Νέλι αναζητά παρηγοριά στο δάσος. Εκεί, θα συναντήσει ένα κορίτσι της ηλικίας της που χτίζει ένα δεντρόσπιτο. Το όνομά της είναι Μαριόν…


«Sweat»

Τρεις μέρες στην ζωή της fitness instructor Σίλβια Ζάτσακ, μια social media celebrity η οποία περιτριγυρίζεται από πιστούς υπαλλήλους και θαυμαστές, η οποία ψάχνει την πραγματική οικειότητα.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021