Buzz

Βρίσκοντας τον εαυτό σου στον άλλο στο τρέιλερ του «Ανθρώπου με τις Απαντήσεις» του Στέλιου Καμμίτση

στα 10

Πρώτες εικόνες για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Στέλιου Καμμίτση μετά τα «Κωλόπαιδα».

Βρίσκοντας τον εαυτό σου στον άλλο στο τρέιλερ του «Ανθρώπου με τις Απαντήσεις» του Στέλιου Καμμίτση

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για Ιταλία. Εκεί συναντάει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις.

Αυτή είναι η υπόθεση της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Στέλιου Καμμίτση «Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις», οκτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του «Κωλόπαιδα». Η ταινία, μια συμπαραγωγή Κύπρου, Ελλάδας και Ιταλίας που έκανε την πρεμιέρα της στο Queer Screen του Mardi Gras Film Festival στην Αυστραλία, την επίσημη αμερικανική της πρώτη στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα κι ετοιμάζεται για την προβολή της στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες.

The Man With the Answers Από την πρεμιέρα σε drive-in της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα

Δείτε παρακάτω το διεθνές τρέιλερ της ταινίας: ένα υπαρξιακό, ερωτικό, αποκαλυπτικό, ποπ road movie προς την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στέλιος Καμμίτσης συστήνει στο Flix τον «Ανθρωπο με τις Απαντήσεις»


Η ταινία με υπεύθυνη διεθνών πωλήσεων την M-Appeal με βάση τη Γερμανία έχει εξασφαλίσει τη διανομή της στην Αμερική στον κατάλογο της Artsploitation Films, ενώ στην Αγγλία και Ιρλανδία τη διανομή της ανέλαβε η Pecadillo Pictures, με σχέδια για έξοδό της στις αίθουσες το δεύτερο μισό του 2021.

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις | Σκηνοθεσία - Σενάριο: Στέλιος Καμμίτσης | Παραγωγή: Βίκυ Μίχα, Φένια Κοσοβίτσα, Λούκα Λενιάνι, Στέλιος Καμμίτσης | Εταιρείες παραγωγής: Felony, Blonde, asterisk* και 9.99 Films, με την υποστήριξη των Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, ΕΚΚ, Apulia Film Commission, ΕΡΤ, Creative Europe MEDIA Program, IDM Südtirol | Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μαγουλιώτης, Αντον Βάιλ, Στέλα Φυρογένη | Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία | 85'

The Man With the Answers