Buzz

When Do I Get to Sing 'My Way'? Τρέιλερ για το (φανταστικό) «The Sparks Brothers» του Εντγκαρ Ράιτ

στα 10

Δεν χρειάζεται να είστε φαν των Sparks για να απολαύσετε αυτό το μουσικό ντοκιμαντέρ. Αλλά αν δεν είστε, εσείς χάνετε!

When Do I Get to Sing 'My Way'? Τρέιλερ για το (φανταστικό) «The Sparks Brothers» του Εντγκαρ Ράιτ

Σε έναν παράλληλο με τον δικό μας κόσμο, οι Sparks -που δεν πρέπει να αναφέρετε ποτέ με το «the» πριν το ονομά τους ή ως «parks Brothers»- είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής μπάντα σε ολόκληρο το σύμπαν, αλλά και σε αυτόν που ζούμε κι ακούμε μουσική εμείς, υπήρξαν κατά στιγμές εξαιρετικά πετυχημένοι και σίγουρα μια από τις πιο επιδραστικές και μακροβιότερες μπάντες στην ιστορία της μουσικής. Ακόμη κι αν ο μέσος ακροατής δεν ξέρει το όνομά τους, ή δεν ξέρει παρά ελάχιστα πράγματα γι αυτούς.

Διαβάστε την κριτική μας για την ταινία από το φεστιβάλ του Σάντανς*

the sparks brothers 607

Μπορεί το ντοκιμαντέρ του Εντγκαρ Ράιτ να αφαιρεί κάθε μυστήριο από την μπάντα των αδελφών Ρον και Ράσελ Μέιλ, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα γι αυτούς που ήταν άγνωστα στους περισσότερους, όπως για παράδειγμα ότι δεν είναι βρετανοί όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει αλλά βέροι καλιφορνέζοι, αλλά ακόμη κι αν το «The Sparks Brothers», σε βοηθά να μάθεις τα πάντα για τους Sparks, το μυστήριό τους αντι να μειώνεται, η γοητεία τους γίνεται ακόμη πιο έντονη και η σημασία της διαδρομής τους στην σύγχρονη μουσική φωτίζεται πέρα από κάθε αμφιβολία.

the sparks brothers 607

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Σάντανς, για να προβληθεί στη συνέχεια και στο SXSW και τώρα ετοιμάζεται για την προβολή του στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούνιο. Κι αυτό είναι το τρέιλερ.


Δείτε ακόμη: To «Annette» του Λεός Καράξ θα ανοίξει το Φεστιβάλ των Καννών