Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον κινήθηκε η εβδομάδα που μας πέρασε όσο αφορά στα τρείλερ της, εκτός αν εξαιρέσει κανείς τα τέρατα του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Scary Stories to Tell in the Dark»

Από το ρόλο του παραγωγού ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο παρουσιάζει μικρές εκρήξεις τρόμου και υπόσχεται (καλοκαιρινές) ανατριχίλες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scary Stories to Tell in the Dark».


«Varda by Agnès»

H Ανιές Βαρντά με δικά της (υπέροχα) λόγια σε ένα μάθημα ζωής σε μορφή σινεμά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Varda by Agnès».


«Alien 40th Anniversary Shorts»

Για να τιμήσει την 40η επέτειο του «Alien» η 20th Century Fox ζήτησε από ερασιτέχνες σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο να στείλουν το δικό τους σενάριο για μήκους ταινία από τον σύμπαν του αγαπημένου τους xenomorph. Πάνω από 550 αιτήσεις έλαβε στο στούντιο αλλά μόνο 6 από αυτές έγιναν ταινίες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Alien 40th Anniversary Shorts».


«Brightburn»

Πως θα ήταν αν η ιστορία του Superman γυρίζονταν σαν ταινία τρόμου; Το «Brightburn», η νέα ταινία του Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, σε παραγωγή Τζέιμς Γκαν και με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μπανκς, έχει την απάντηση. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2019.


«Killing Eve Season 2»

Η Βιλανέλ επιστρέφει με πιο εξωφρενική γκαρνταρόμπα και την Σάντρα Ο στο κατόπι της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του «Killing Eve».


«Godzilla: King of the Monsters»

To νέο τρέιλερ της ταινίας αποδεικνύει γιατί ο Γκοτζίλα είναι όντως ο βασιλιάς των τεράτων, φέρνοντας μαζί του και μερικούς φίλους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Godzilla: King of the Monsters».


«The Silence»

Αν ευχαριστηθήκατε τα «Birdbox» με το «A Quiet Place», η νέα αυτή ταινία του Netflix από τον σκηνοθέτη της «Annabelle», Τζον Ρ. Λεονέτι, και με πρωταγωνιστές τους Στάνλεϊ Τούτσι και Κίρναν Σίπκα, γνωστή και ως Σαμπρίνα η μάγισσα, σίγουρα είναι για εσάς. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου.


«Pennyworth»

Αν ποτέ είχατε αναρωτηθεί ποιο ήταν το origin story του μπάτλερ του Μπρους Γουέιν, Αλφρεντ Πένιγουορθ, τότε αυτή η σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μπάνον θα σας λύσει όλες τις απορίες.


«Chernobyl»

Η νέα μίνι σειρά του HBO ξετυλίγει τα γεγονότα γύρω από το καταστροφικό ατύχημα του 1986 που συγκλόνισε τον πλανήτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Chernobyl».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.