Buzz

To νέο τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters» αποδεικνύει γιατί ο Γκοτζίλα είναι όντως ο βασιλιάς των τεράτων

στα 10

Και μαζί φέρνει και τους φίλους του.

To νέο τρέιλερ του «Godzilla: King of the Monsters» αποδεικνύει γιατί ο Γκοτζίλα είναι όντως ο βασιλιάς των τεράτων

To Monsterverse της Warner, το οποίο αποτελείται από κλασικά τέρατα όπως οι Κινγκ Κονγκ και Γκοτζίλα, φαίνεται πως τα πάει αρκετά καλύτερα από το αντίστοιχο εκείνο της Universal, το φερόμενο και ως Dark Universe, που τελείωσε σχεδόν με το που ξεκίνησε.

Το 2014, ο «Godzilla» του Γκάρεθ Εντουαρντς μας εισήγαγε εκ νέου στον κόσμο των kaiju, και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Τζόρνταν Βογκτ-Ρόμπερτς με την ταινία του «Kong: Skull Island». Τώρα ο σκηνοθέτης του «Krampus», Μάικλ Ντάκερτι, σκηνοθετεί τη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον βασιλιά των τεράτων, τον Γκοτζίλα, ο οποίος αυτή τη φορά φέρνει μαζί του και τους φίλους του, τους Μόθρα, Ροντάν και τον τρικέφαλο Κινγκ Γκιντόρα.

Διαβάστε ακόμα: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things» εναντίον Γκοτζίλα

godzilla king of monsters 607

godzilla king of monsters 607

Στο «Godzilla: King of the Monsters», το οποίο θα αποτελεί και το πρελούδιο της πολυαναμενόμενης μάχης μεταξύ του Κινγκ Κονγκ και του Γκοτζίλα, τα μέλη της κρυπτοζωολογικής εταιρείας Monarch έρχονται αντιμέτωποι με τιτάνια τέρατα, ανάμεσά τους και ο Γκοτζίλα, ο οποίος τα βάζει με τους Μόθρα, Ροντάν και τον χειρότερο αντίπαλό του, τον τρικέφαλο Κινγκ Γκιντόρα.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας δείχνει όσο εντυπωσιακό περιμένει κάποιος να είναι, με τα αρχαία αυτά τέρατα να πολεμούν μεταξύ τους καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 31 Μαΐου του 2019, πρωταγωνιστούν οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Βέρα Φαρμίγκα, Κάιλ Τσάντλερ, Ζανγκ Ζιγί, Κεν Γουατάναμπε, Τσάρλς Ντανς και Τόμας Μίντλντιτς.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμα:

godzilla king of monsters poster 607