Buzz

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things» εναντίον Γκοτζίλα

στα 10

Μετά το τέρας του Upside Down, η νεαρή ηθοποιός-αποκάλυψη του «Stranger Things» ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον βασιλιά των τεράτων στο «Godzilla: King of the Monsters».

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things» εναντίον Γκοτζίλα

Η πραγματική ερμηνευτική αποκάλυψη της σειράς που μονοπώλησε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον πέρσι το καλοκαίρι δεν ήταν το πολυσυζητημένο comeback της Γουινόνα Ράιντερ, αλλά η νεαρή Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που υποδύθηκε στο «Stranger Things» την απροσάρμοστη Eleven εν μέσω ακαταμάχητης ’80s νοσταλγίας και μεταφυσικού τρόμου.

Ηταν απλά ζήτημα χρόνου, λοιπόν, για τη μόλις 13χρονη ηθοποιό να δεχτεί την επόμενη πρόταση και να κάνει το πέρασμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη. Εκείνο που δεν περιμέναμε, όμως, είναι ότι θα τη βρίσκαμε πάλι να πολεμάει τέρατα. Ετσι, μετά τον φριχτό Demogorgon, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον βασιλιά των τεράτων, τον Γκοτζίλα, στο «Godzilla: King of the Monsters», σε σκηνοθεσία Μάικλ Ντάγκερτι («Trick ‘r Treat», «Krampus»). Το φιλμ θα αποτελεί σίκουελ του «Godzilla» που σκηνοθέτησε το 2014 ο Γκάρεθ Εντουαρντς του «Rogue One: A Star Wars Story».

Διαβάστε ακόμη: «Stranger Things»: 3 νέα στοιχεία για τη 2η σεζόν

Godzilla 607

Η ταλαντούχα πιτσιρίκα θα κάνει εδώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, και είναι μάλιστα το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε επίσημα για το καστ του νέου φιλμ, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για την υπόθεση, πέραν του ότι αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλα κολοσσιαία ιαπωνικά kaiju όπως ο Mothra. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να της ευχηθούμε καλή τύχη.

Διαβάστε ακόμη