TV

Περισσότερο «Stranger Things»: Ποιοι θα είναι οι 3 νέοι ήρωες του δεύτερου κύκλου;

στα 10

Η Μαξ, ο Ρόμαν κι ο Μπίλι θα είναι οι ήρωες που θα εγκυηθούν ότι στο 2ο κύκλο «Stranger Things» όλα θα μείνουν τα ίδια και... κάποια πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο παράξενα!

Περισσότερο «Stranger Things»: Ποιοι θα είναι οι 3 νέοι ήρωες του δεύτερου κύκλου;

Ηρθε από το στόμα του Σον Λέβι, του executive producer του «Stranger Things» των αδελφών Ματ και Ρος Ντάφερ, μαζί με την επιβεβαίωση ότι η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν, εννέα επεισοδίων, μέσα στο 2017. «Υπάρχει, ασφαλώς, μια χούφτα πραγματικά καθηλωτικών νέων ηρώων σ' αυτή τη σεζόν, αλλά κυρίως για να υποστηρίξει τον ήδη υπάρχοντα πυρήνα,» είπε ο Λέβι. «Οπως κι η ίδια η σειρά, έτσι κι αυτοί οι νέοι ήρωες ανήκουν σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ κι είναι συναρπαστικοί.»

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι 50 τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη

stranger things 607

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διοχετεύει η παραγωγή, αναζητώντας τους ηθοποιούς που θ' αναλάβουν τους νέους ρόλους, να πώς παίρνουν, σιγά-σιγά, μορφή:

Η Μαξ είναι ένα σκληρό και δυναμικό κορίτσι, με εμφάνιση, συμπεριφορά και στόχους που θεωρούνται στερεοτυπικά αγορίστικοι. Εχει μπερδεμένο παρελθόν και μια τεταμένη σχέση με τον ετεροθαλή αδελφό της, τον Μπίλι, πράγμα που την έχει κάνει προστατευτική απέναντι στη δική της ζωή και καχύποπτη προς όλους. Κυκλοφορεί παντού με το σκέιτ της, είναι πολύ καλή σκέιτερ. Η Μαξ θα είναι σταθερή ηρωίδα στη νέα σεζόν της σειράς.

Ο Μπίλι είναι ένας γυμνασμένος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, 17χρονος. Είναι ελκυστικός και προκλητικός και φημολογείται ότι στο προηγούμενο σχολείο του είχε σκοτώσει κάποιον. Ο Μπίλι κλέβει τα κορίτσια των άλλων, είναι επαγγελματίας στα μπεκρο-παιχνίδια και οδηγεί μια μαύρη Καμάρο. Αλλά η βίαιη κι απρόβλεπτη φύση του αποκαλύπτεται σε όσους βρίσκονται πιο κοντά του, ειδικά σ' εκείνους που είναι πιο μικροί απ' αυτόν. Ο Μπίλι θα εμφανίζεται σε λίγα, μόνο, επεισόδια του κύκλου.

Ο/Η Ρόμαν περιγράφεται ως άντρας ή γυναίκα οποιασδήποτε εθνικότητας, ηλικίας 30 με 38 χρόνων. Εχει μεγαλώσει στο δρόμο με μια ναρκωμανή μητέρα, έχει υποστεί μια μεγάλη απώλεια σε τρυφερή ηλικία κι από τότε αναζητά εκδίκηση. Ο/Η Ρόμαν είναι, στην ουσία, άνθρωπος αταίριαστος με την κοινότητα, που δεν καταλαβαίνει πώς να συνδεθεί με τους γύρω της. Ο ήρωας, άντρας ή γυναίκα, θα μεφανίζεται σταθερά στη νέα σεζόν του «Stranger Things».

Διαβάστε ακόμη: Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Το κορίτσι πίσω από την Eleven του «Stranger Things»

stranger things 607

Ο δεύτερος κύκλος του «Stranger Things», που θα γυριστεί στην Ατλάντα από τον Οκτώβριο 2016 ως τον Απρίλιο 2017, θα εκτυλίσσεται περίπου ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου. Και να τι θα συμβαίνει: «Καθώς τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις αρχίζουν και πάλι να επηρεάζουν το Χόκινς, οι κάτοικοι της πόλης συνειδητοποιούν ότι η εξαφάνιση του Γουιλ ήταν μόνο η αρχή.» Τέλεια!

Διαβάστε ακόμη