Buzz

Το Alien σβήνει 40 κεράκια και το γιορτάζει

στα 10

Κάπου στον πλανήτη LV-426 ετοιμάζεται πάρτι. Αλλά και στον δικό μας, οι φανατικοί κάτι επιφυλλάσσουν. Διαβάστε αναλυτικά...

Το Alien σβήνει 40 κεράκια και το γιορτάζει

Το «Xenomorph», το εξωγήινο πλάσμα που βγήκε από τα σπλάχνα της Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και συνέχισε την μετάλλαξη/αναπαραγωγή του μέσα από τόσα sequels και prequels, κι όλα αυτά τα γήινα σώματα/δοχεία που ήρθαν στο διάβα του μέχρι σήμερα (τουλάχιστον μέχρι το 2017 που είχαμε το τελευταίο του δείγμα στο «Αlien: Covenant») γίνεται φέτος (και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου) 40 χρονών.

Στις 3 Μαΐου λοιπόν θα γίνει πάρτι: 6 μικρού μήκους ταινίες (επιλεγμένες από 550 ιδέες που κατατέθηκαν στο στούντιο Weyland-Yutani) με πρωταγωνιστή το alien, μάς προσφέρουν εικόνα για τη μοίρα του εξωγήινου πλάσματος, και κατά συνέπεια και της ταλαιπωρημένης ανθρωπότητας.

To Flix αναλύει τη μυθολογία των Alien Oh my Alien! Από το «Nostromo» στο «Covenant» και ακόμη παραπέρα!

Πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, τα ταινιάκια θα προβληθούν σε συμπόσια των φανατικών σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για να καθησυχάσουν λίγο την ανυπομονησία των θαυμαστών της franchise σειράς, που δεν βλέπουν φως στο σκοτεινό διάστημα: κιχ δεν ακούγεται από τον Σκοτ για το τι σκοπεύει να κάνει μετά το «Αlien: Covenant».

Δείτε το teaser-trailer των 6 μικρού μήκους (με τίτλους: «ALIEN: Alone», «ALIEN: Containment», «ALIEN: Harvest», «ALIEN: Night Shift», «ALIEN: Οne» και «ALIEN: Specimen»):


Διαβάστε περισσότερα:

Alien 40 607