Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Επικά blockbusters, φεστιβαλικός τρόμος και σειρές για όλα τα γούστα συνθέτουν τα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Avengers: Endgame»

H «τελευταία πράξη» του δράματος για το σύμπαν της Marvel είναι εδώ. Και είναι όσο εντυπωσιακή φαντάζεσαι ότι θα είναι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avengers: Endgame».


«Charlie Says»

Η ταινία της Μέρι Χάρον υιοθετεί την οπτική των θηλυκών μελών της συμμορίας του Μάνσον, καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες με τα εγκλήματά τους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Charlie Says».


«Aladdin»

To νέο τρέιλερ της ταινίας, ίσως και το πιο εντυπωσιακό ως τώρα, μας ταξιδεύει σε a whole new world. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον «Aladdin».


«Annabelle 3»

Σε ένα μικρό teaser αποκαλύφθηκε ο επίσημος τίτλος της τρίτης ταινίας με την δαιμονισμένη κούκλα από τον σύμπαν του «Conjuring».


«The Disappearance of Madeleine McCann»

Το νέο docu-series του Netflix προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της μικρής Μάντελιν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Disappearance of Madeleine McCann».


«The Hole in the Ground»

Η ταινία που έκανε το Φεστιβάλ του Σάντανς να ανατριχιάσει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Hole in the Ground».


«The Wind»

Αλλη μια ταινία τρόμου που αγαπήθηκε από το κοινό του Σάντανς από την Εμα Τάμι, θυμίζει κάτι από το «The Witch» όταν συναντά την Αγρια Δύση.


«Chernobyl»

Η νέα μίνι σειρά του HBO ξετυλίγει τα γεγονότα γύρω από το καταστροφικό ατύχημα του 1986 που συγκλόνισε τον πλανήτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Chernobyl».


«Alien 40th Anniversary Shorts»

Για να τιμήσει την 40η επέτειο του «Alien» η 20th Century Fox ζήτησε από ερασιτέχνες σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο να στείλουν το δικό τους σενάριο για μήκους ταινία από τον σύμπαν του αγαπημένου τους xenomorph. Πάνω από 550 αιτήσεις έλαβε στο στούντιο αλλά μόνο 6 από αυτές έγιναν ταινίες.


«Native Son»

Ενα κλασικό βιβλίο παραμένει επίκαιρο (και) στο σινεμά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Native Son».


«Long Shot»

Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει για μια ακόμα φορά την κωμική της φλέβα σε ένα απρόσμενο ρομαντικό δίδυμο με τον Σεθ Ρόγκεν, στο νέο ακατάλληλο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Long Shot».


«Ramy»

H νέα κωμική σειρά της Hulu σε συνεργασία το στούντιο Α24 ακολουθεί έναν πρώτης γενιάς αιγυπτιοαμερικάνο στο δικό του πνευματικό ταξίδι.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.