Buzz

«Κανείς δεν ξέρει ένα παιδί, όπως η μητέρα του»: Ανατριχιαστικό τρέιλερ για την «Τρύπα» του Λι Κρόνιν

στα 10

Η ταινία που έκανε το Φεστιβάλ του Σάντανς να ανατριχιάσει, έρχεται στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου.

«Κανείς δεν ξέρει ένα παιδί, όπως η μητέρα του»: Ανατριχιαστικό τρέιλερ για την «Τρύπα» του Λι Κρόνιν

Η Σάρα μετακομίζει με τον μικρό της γιο στο απομονωμένο νέο τους σπίτι σε μια επαρχιακή πόλη, ελπίζοντας να κάνουν μια καινούργια αρχή έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Ομως η συνάντησή τους με την αλλόκοτη νέα τους γειτόνισσα και η προσωρινή εξαφάνιση του μικρού Κρις στο γειτονικό δάσος θα φέρουν στα όριά της τη Σάρα, η οποία θα ανακαλύψει μια τεράστια μυστηριώδη τρύπα στο έδαφος καθώς τον αναζητά. Το αγόρι θα επιστρέψει σύντομα, ωστόσο θα είναι διαφορετικό, κάνοντας τη μητέρα του να αναρωτηθεί αν πρόκειται πραγματικά για τον γιο της.

Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Ιρλανδού Λι Κρόνιν «Η Τρύπα» που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της πριν μερικούς μήνες στο Φεστιβάλ του Σάντανς και χαιρετίστηκε ως το «Hereditary» του 2019, ένα ακόμη ανατριχιαστικό κεφάλαιο στις ταινίες τρόμου με δαιμονικά παιδάκια και μητέρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

The Hole in the Ground 607

The Hole in the Ground 607

«Αυτό που με γοήτευε πάντα είναι η πραγματικότητα που έρχεται από τον κόσμο του φανταστικού», δηλώνει ο Λι Κρόνιν.

«Αναρωτιέμαι πάντα τι θα γινόταν αν έπρεπε να αντιμετωπίσεις μιας κατάσταση όπου κάποιος που αγάπας δεν είναι ακριβώς αυτός που... αγαπάς. Μοιάζει με αυτόν, ακούγεται σαν αυτόν, κινείται σαν αυτόν, αλλά υπάρχει κάτι μέσα σου που σου λέει ότι δεν είναι αυτός. Είναι μια τρομακτική προοπτική. Ηθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν την προοπτική για να διαβρώσω τη σχέση της μητέρας με το γιο.»

The Hole in the Ground 607

The Hole in the Ground 607

Με τουλάχιστον τρεις σκηνές που θα σας κάνουν να σηκωθείτε από τη θέση σας, την Κάτι Ούτινεν - ηθοποιό σύμβολο του Ακι Καουρισμάκι σε μια εμφάνιση έκπληξη και μια διαρκή ανησυχία για το αν αυτό που βλέπετε στην οθόνη είναι αλήθεια, ψέματα ή απλά... και τα δύο, η «Τρύπα» συστήνει μια ακόμη ενδιαφέρουσα υπογραφή στο σύγχρονο κινηματογραφικό τρόμο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της «Τρύπας»:


Η «Τρύπα» του Λι Κρόνιν βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου από τη Neo Films.

The Hole in the Ground 607