Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Candyman»

Η σκηνοθέτης της ταινίας Νία ΝταΚόστα ανέβασε το βίντεο στο twitter το οποίο εξιστορεί όχι μόνο την γέννηση του θρύλου του Candyman αλλά και μερικά πραγματικά περιστατικά ρατσιστικής βίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Candyman».


«The Nest»

Ο σκηνοθέτης του «Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν», Σον Ντέρκιν, επιτέλους, επιστρέφει στο σινεμά με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Nest».


«Justice League: The Snyder Cut»

Ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε στο twitter του μια μικρή πρώτη γεύση από την ταινία αλλά και τον κακό Darkseid. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Justice League: The Snyder Cut».


«The Politician Season 2»

H δεύτερη σεζόν της σειράς του Ράιαν Μέρφι παίζεται ήδη στο Netflix.


«The Modern Ocean»

Κλείνοντας τους λογαριασμούς του με τις ταινίες που δεν έκανε ποτέ, ο Σέιν Κάραθ μας επιτρέπει να φανταστούμε πως θα έμοιαζαν αν ποτέ γυρίζονταν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Modern Ocean».


«Train to Busan: Peninsula»

Τέσσερα χρόνια μετά, σε έναν εγκαταλελειμμένο κόσμο, ο μόνος κανόνας είναι η επιβίωση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Train to Busan: Peninsula».


«The Rental»

Ο Νταν Στίβεν και η Αλισον Μπρι πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ ως ένα ζευγάρι που η εκδρομή τους σε ένα παραλιακό σπίτι πάει από το κακό στο χειρότερο, με τον Ντέιβ Φράνκο εδώ στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα.


«Irresistible»

O Τζον Στιούαρτ μπορεί να έχει αφήσει τα talk shows εδώ και καιρό αλλά τώρα γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μια ταινία με πρωταγωνιστές του Στιβ Καρέλ και Ρόουζ Μπερν οι οποίοι παίζουν δυο αντίπαλους πολιτικούς συμβούλους σε ένα ένα εκλογικό αγώνα για την δημαρχία μιας κωμόπολης στο Ουισκόνσιν.


«Nobody Knows I’m Here»

O Χόρχε Γκαρσία του «Lost» πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός πρώην παιδικού σταρ ο οποίος αποφασίζει να ζήσει απομακρυσμένος από τον υπόλοιπο κόσμο σε μια μικρή φάρμα στην Χιλή.


«Cursed»

Η νέα σειρά του Netflix ακολουθεί τον μύθο του βασιλιά Αρθούρου από την πλευρά της Κυράς της Λίμνης, με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Λάνγκφορντ του «13 Reasons Why».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.