Buzz

«Οι καμπάνες ήδη ηχούν. Και αυτοί τις έχουν ακούσει.» Πρώτο κλιπ του «Justice League: The Snyder Cut»

στα 10

Ο Σνάιντερ αποκάλυψε στο twitter του μια μικρή πρώτη γεύση από την ταινία αλλά και τον κακό Darkseid.

«Οι καμπάνες ήδη ηχούν. Και αυτοί τις έχουν ακούσει.» Πρώτο κλιπ του «Justice League: The Snyder Cut»

Επιτέλους, ύστερα από χρόνια επιμονής και προσπάθειας από τους φανς, το πολυαναμενόμενο «Justice League: The Snyder Cut» φθάνει στο HBO Max μέσα στο 2021. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι την κυκλοφορία του αλλά, από ότι φαίνεται, ο Ζακ Σνάιντερ είναι διατεθειμένος να αφήσει όλο αυτό το hype να κοπάσει.

Ετσι αποκάλυψε ένα πρώτο επίσημο κλιπ, 30 μόλις δευτερολέπτων, στο οποίο δείχνει τον υπερκακό της DC, τον Darkseid, έναν χαρακτήρα ο οποίος αναγκάστηκε να κοπεί από την έκδοση που βγήκε στους κινηματογράφους. Και μάλιστα αυτό το κλιπ είναι μια μόλις μικρή γεύση από την σκηνή την οποία θα παιχτεί ολόκληρη στο virtual even, DC FanDome στις 22 Αυγούστου 2020, όπου και θα παιχτούν σκηνές και τρέιλερς από επερχόμενες ταινίες της DC, όπως «Wonder Woman 1984», «The Batman» και «The Suicide Squad 2».

Διαβάστε ακόμα: Να γιατί η Πάτι Τζένκινς απέρριψε το «Justice League»

justice league 607

Η σκηνή, την οποία ανέβασε ο Σνάιντερ στο twitter του γράφοντας «πρώτη ματιά του JL. Ετοιμαστείτε για περισσότερα στο DC FanDome», δείχνει την Νταϊάνα (aka Wonder Woman) να βρίσκεται μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο εξετάζοντας κάποια σχέδια, σαν αγιογραφία με ελληνικούς μάλιστα χαρακτήρες, που μοιάζει αρκετά με τον Darkseid, έναν θεό και τον κύριο κακό των Justice League, του οποίου η εμφάνιση προορίζονταν προαναγγελθεί στην ταινία του Σνάιντερ το 2017.

Απολαύστε την σκηνή παρακάτω.


justice league 607