Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Last Movie Stars»

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Ιθαν Χοκ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο HBO Max, μιλάει για τις ζωές ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, του Πολ Νίουμαν και της Τζοάν Γούντγουορντ. Διαβάστε εδω περισσότερα για το «The Last Movie Stars».

«Amsterdam»

Η μεγάλη επιστροφή του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με την ταινία «Amsterdam» η οποία έχει για άλλη μια φορά ένα all star cast και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Amsterdam».

«The Woman King»

All hail the king. Πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Woman King» με την Βαϊόλα Ντέιβις το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Woman King».

«The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Ενα sneak peek της σειράς είναι ήδη διαθέσιμο στο Amazon Prime για την φιλόδοξη σειρά του Amazon μάς ταξιδεύει και πάλι στη Μέση Γη από τις 2 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

«Clerks III»

28 χρόνια μετά την πρώτη ταινία ο κύκλος ολοκληρώνεται με τους Ντάντε και Ράνταλ να επιστρέφουν πίσω στο Quick Stop σε ένα ακόμα πιο meta σικουελ.

«Emily The Criminal»

H Ομπρεϊ Πλάζα φτάνει στα άκρα σε μια ταινία η οποία αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στο φετινό φεστιβάλ του Sundance.

«Light & Magic»

Η ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα στούντιο ειδικών εφέ, Industrial Light & Magic (ILM), ξεδυπλώνεται στο ντοκιμαντέρ του Disney+.

«Paper Girls»

Η αγαπημένη σειρά κόμικ των Μπράιαν Κ. Βόχαν και Κλιφ Τσιάνγκ γίνεται τηλεοπτική σειρά στο Amazon Prime.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.