Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μυστήριο, ζωντανά παιχνίδια, τρόμος, δράμα και κωμωδία. Τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Pinocchio»

Ο ταινία του Ματέο Γκαρόνε είναι έτοιμη και αυτές είναι οι πρώτες της παραμυθένιες εικόνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pinocchio».


«Knives Out»

O Ράιαν Τζόνσον σκηνοθετεί μια ταινία στο πνεύμα της Αγκάθα Κρίστι with a twist κι ένα all star cast! Τι άλλο να ζητήσεις; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Knives Out».


«Jumanji: The Next Level»

To Jumanji υποδέχεται δυο νέους παίχτες, τους Ντάνι ΝτεΒίτο και Ντάνι Γκλόβερ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους κινδύνους της ζούγκλας του παιχνιδιού μαζί με τους Ντουέιν Τζόνσον, Κάρεν Γκίλαν και Κέβιν Χαρτ. Η ταινία αναμένεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.


«Orbital Era»

Η τρίτη μεγάλου μήκους του Ιάπωνα animator Κατσουχίρο Οτόμο, του «Akira», αναμένεται με ανυπομονησία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Orbital Era».


«Four Weddings and a Funeral»

Δείτε το trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς μίας από τις πιο αγαπημένες κομεντί των 90ς. Το σενάριο υπογράφει η Μίντι Κάλινγκ (και η επιρροή της είναι εμφανής!) Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Four Weddings and a Funeral».


«Mrs. Fletcher»

Με ένα σερί υπέροχων, διαφορετικών, αιρετικών ρόλων, η Κάθριν Χαν έχει κερδίσει τη θέση της ως η πρωταγωνίστρια της καρδιάς μας. Τώρα, ήρθε η σειρά του «Mrs. Fletcher». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mrs. Fletcher».


«Jacob’s Ladder»

H καλτ ταινία τρόμου του 1990 αποκτά remake και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στις αμερικάνικες αίθουσες.


«The Terror: Infamy»

Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς σε παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις 12 Αυγούστου, με αυτή την φορά τα γεγονότα να εξελίσσονται σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Τακέι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Terror: Infamy».


«Shaun the Sheep Farmageddon»

To αγαπημένο πρόβατο του στούντιο Aardman επιστρέφει, κι αυτή την φορά πάει στο διάστημα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη.


«Aziz Ansari Right Now»

Ο Αζίζ Ανσάρι έχει ένα νέο stand up special στο Netflix στις 9 Ιουλίου και μάλιστα σε σκηνοθεσία Σπάικ Τζόουνς.


«Driven»

Η ζωή του Τζον ΝτεΛόριαν, του ανθρώπου που κατασκεύασε το αυτοκίνητο DeLorean που χρησιμοποιήθηκε στο «Back to the Future», γίνεται ταινία με τους Λι Πέις και Τζέισον Σουντέκις.


«Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein»

O Ντέιβιντ Χάρμπορ του «Stranger Things» παίζει τον εαυτό του και τον πατέρα του σε ένα περίεργο mockumentary του Netflix.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.