Buzz

«Orbital Era»: Ο Κατσουχίρο Οτόμο του «Akira» ετοιμάζει καινούργια ταινία

στα 10

Η τρίτη μεγάλου μήκους του Ιάπωνα animator, αναμένεται με ανυπομονησία.

«Orbital Era»: Ο Κατσουχίρο Οτόμο του «Akira» ετοιμάζει καινούργια ταινία

Το «Akira» έχει κερδίσει δικαιωματικά μια θέση ανάμεσα στις πιο φημισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών κι ακόμη κι αν το «Steamboy» δεν κατάφερε να χτίσει μια ανάλογη φήμη, δεν παύει να είναι από εξαιρετικά φιλόδοξο και αξιοπρόσεκτο φιλμ.

Και τώρα ο Οτόμο, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς manga στην ιαπωνία είναι έτοιμος για το«Orbital Era», την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του, την οποία θα γράψει, θα σχεδιάσει και θα σκηνοθετήσει.

Δείτε ακόμη: Κανένα ψέμα! Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «Πινόκιο» του Ματέο Γκαρόνε!

katsuhiro otomo 607

Η ιστορία της ταινίας θα διαδραματίζεται σε μια διαστημική αποικία που βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ακολουθεί την καθημερινότητα μιας ομάδας νεαρών αγοριών που ζουν σε αυτή, σε έναν κόσμο που περιπλανιέται στο διάστημα, αφημένος στην μοίρα του.

orbital era 607

Ο Κατσουχίρο Οτόμο λέει πως η ταινία του «θα απεικονίζει την πραγματικότητα της ανθρωπότητας σε ένα όχι απίθανο μέλλον μέσα από την οπτική γωνία των παιδιών» και το ύφος του φιλμ το οποίο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας θα μοιάζει με τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στο πρώτο teaser πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: H Χάλι Μπέιλι θα είναι η «Μικρή Γοργόνα» της Disney